The Rocking Moviez

Είναι μαύρα τα μεσάνυχτα και προσπαθείς να διαλέξεις τι ταινία θα δεις. Το mood; Μια χαριτωμένη καφρίλα με ένα κάποιο χιούμορ. Να περάσουν αβίαστα κι αβασάνιστα τα 80-90 λεπτά που είσαι διατεθειμένος να καταναλώσεις.
Το αλκοόλ σε αναμένει στην κατάψυξη, ο θερμοπομπός έχει ζεστάνει την αγαπημένη σου γωνιά και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις: "Double Date" ή το καινούργιο "Jumanji"; Περίμενε, το δεύτερο το ‘δα τις προάλλες, οπότε...
Double Date
... αφού σου κάνει η υπόθεση του άλλου, ξεκίνα το με συνοπτικές. Δυο αδελφές λέει serial killers που προσπαθούν να επαναφέρουν στην ζωή τον αγαπημένο τους πατέρα, θυσιάζοντας αρσενικά. Cool. Μπορεί πάλι να είναι ένας οσονούπω 30ρης παρθένος, ατσούμπαλος και ντροπαλός που δεν βγάζει άχνα μπροστά σε γυναίκες και που ο κολλητός του έχει ορκιστεί να τον ξεπαρθενιάσει στα γενέθλιά του.
Μάντεψε. Αυτές οι δυο ιστορίες συνδέονται. Play και το αίμα ρέει άφθονο από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Πολλαπλές μαχαιριές στα όρθια, μπουνιές κι άλλες μαχαιριές έτσι για να βεβαιωθούμε πως ο μάγκας θα πεθάνει για καλό σκοπό. Ξάφνου, μπαίνει μια γνώριμη μελωδία στους τίτλους αρχής που σε στοιχειώνει εδώ και καιρό:
Double Date
"Boy you better run to your mama now". Αλήθεια, πόσο γεμάτη επιλογή έκανες; Και στα καπάκια ο εμψυχωτικός λόγος Παναγιωτίδη σε Τσάκωνα (χομπίστας, σαρκοβόρο τέρας κλπ), αυτή τη φορά σε αγγλική διασκευή. Ή αλλιώς πώς να πείσεις τον παρθένο κολλητό σου να πιάσει κουβέντα σε δυο serial killers αδελφές στο μπαρ. Δεδομένη επιτυχία.
Τα υπόλοιπα τα βλέπεις υπ' ευθύνη σου. Απλά να ξέρεις πως αν τυχόν και δεν, θα χάσεις live των Goat σε club για το πάρτι γενεθλίων, δοκιμές ρούχων για επικείμενο ραντεβού υπό τους ήχους του "Try My Robe", όπως και το χείριστο οικογενειακό τραγούδι όλων των εποχών υπό το άγρυπνο βλέμμα του κορνιζαρισμένου Jesus.
Double Date
Θα επανέλθω, καθότι όλο και κάποια κουλαμάρα θα τύχει στο διάβα μου. Είτε καλή, είτε κακή. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχει μουσικάρες μέσα κι ατάκες του στυλ:
"The girls don't drink"
"What does that mean?"
"No one’s gonna fuck you sober"


Από τον Γιώργο Ζαρκαδούλα 
 http://www.rocking.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις