ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.....

ΓΕΛΑΝΕ και οι πετρες με τις παπαριες που λενε..νομιζουν οτι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ειναι ηλιθιοι???Τα εγγόνια της Ντόρας έμειναν χωρίς σοκολατένια αυγά λόγω… capital controls.


ΔΕΝ μας τηλεφωνησε να την δανεισουμε εμεις ..για να αγορασει τα σοκολατενια αυγα!!!Ενα οικογενειακό της δράμα εξομολογήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η βουλευτίνα της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη στον φακό του Bluesky, αναφερόμενη στο πώς βιώνει η ίδια τα capital controls...

Κι αν νομίζατε πως η προερχόμενη από αιωνόβιο πολιτικό τζάκι, κ. Μπακογιάννη, έχει λύσει το οικονομικό της πρόβλημα, πέσατε… μέσα. Ωστόσο, παραμένει «αγκάθι»η εξασφάλιση των απαραίτητων αγαθών για τα… εγγόνια της.

Συγκεκριμένα, όπως περιέγραψε η κ. Μπακογιάννη, κατά την προσπάθειά της να αγοράσει σοκολατένια αυγά για τα εγγόνια της, διαπίστωσε πως δεν μπορούσε να σηκώσει άλλα χρήματα από τον τραπεζικό της λογαριασμό, γιατί είχε φτάσει το όριο των 2.300 ευρώ τον μήνα.

Ομολογουμένως συγκινητική η κραυγή αγωνίας της κ. Μπακογιάννη για εκείνους που ανήκουν σε κοινωνικά στρώματα που βγάζουν πάνω από 2.300 ευρώ τον μήνα.
 altsantiri.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις