ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
Εδώ καιγόμαστε, και κάποιοι διοχετεύουν το δυναμισμό τους – ή τους κατευθύνουν προς αυτόν τον ανώδυνο, για το σύστημα, και αναποτελεσματικό προορισμό εκτόνωσης - στο “ξεφτύλισμα” με βία και χυδαιότητα των “αντίπαλων” οπαδών.
Ο δυναμισμός αντίδρασης, κυρίως της νεολαίας, έπρεπε αυθορμήτων να κατευθύνεται στις πραγματικές εστίες πρόκλησης κοινωνικής έκρηξης:
Η ανεργία, η μετανάστευση Ελλήνων, ως φυσική συνέπεια της πρώτης, η οικονομική δυσπραγία, η αρπαγή της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, από τα αρπακτικά του Κεφαλαίου «φίλων, εταίρων και συμμάχων», τα εθνικά θέματα που απειλούν την πατρίδα μας, πάλι από «φίλους», «εταίρους» και «συμμάχους», (κι όχι βεβαίως από τους «κομμουνιστάς» της Βόρειας Κορέας ή της Νοτ. Αμερικής) κι εμείς – οι τεχνηέντως και μη, άφρονες εξ ημών – ασχολούμεθα και «μαχόμαστε» υπέρ των «γαύρων», των «βαζέλων», των «κίτρινων», των «πράσινων», των «κόκκινων», των «ασπρόμαυρων», των «κιτρινόμαυρων» και πάει λέγοντας.
Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι!
Για ν’ αποφύγουμε άπαξ δια παντός την ανώφελη, επιζήμια και παραπλανητική βία στα γήπεδα, χτυπάμε ευθέως τις αιτίες που την προκαλούν. Χτυπάμε το κακό στη ρίζα του.
Και οι ρίζες του είναι οι Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρίες. Οι Π.Α.Ε. που τις αγοράζουν διάφοροι, ύποπτης συνήθως, δραστηριότητας επιχειρηματίες, για ν’ αποκτήσουν «τσάμπα» και νόμιμα στρατό οπαδών και δύναμη πιέσεως προς το κυβερνητικό και πολιτικό κατεστημένο, κι αυτό δε συνήθως, σε συνδυασμό με ιδιωτικά ΜΜΕ. (Κανάλια, εφημερίδες – πολιτικές και αθλητικές – ραδιόφωνο και μεγάλα μέσα κοινωνικής διατύπωσης.

 https://www.ebdomi.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις