ΓΣ ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΓΣ ΜΑΡΚΟ 0-1



Δημοτικό γήπεδο Βούλας
6/12/2018

Χάθηκε μια μάχη , όχι όμως και ο πόλεμος.Δυστυχώς η ομάδα μας δεν τα κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στη αναμέτρηση με την αξιόλογη και δυνατή ομάδα του ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ και γνώρισε την πρώτη εντός έδρας ήττα με σκόρ 0 - 1. Όμως δεν πτοούμαστε , συνεχίζουμε και βέπουμε το επόμενο δύσκολο παιχνίδι  με αντίπαλο το γειτονικό σωματείο του ΚΥΑΝΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ .Το παιχνίδι με τη ΜΑΡΚΟ δεν εξελήχθηκε 'οπως το περιμέναμε και σχεδιάσαμε, αν και κατά γενική ομολογία η ομάδα μας είχε αρκετα καλή απόδοση ειδικά στο 2ο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο η φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά δημιούργησαν ευκαιρίες είχαν δοκάρι και τελικά πήραν προβάδισμα στο σκόρ στο 35' με το Σιδέρη.Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε αποφασισμένη για την ισοφάριση , όμως στο  50' σε εκτέλεση φάουλ έξω απο την περιοχή απο τον Τρίμπο δυστυχώς η μπάλα βρήκε την αριστερή κάθετη δοκό του Κύρκου και έτσι χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία της ισοφάρισης.Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες προσπάθησαν , είχαν τις ευκαιρίες τους , αλλά τελικά το σκόρ δεν άλλαξε και το σφύριγμα της λήξης βρήκε την φιλοξενούμενη ομάδα με τους τρείς βαθμούς της νίκης.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Ζαχαρόπουλος, Γκούβας, Γουργιώτης.

ΓΣ ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ : Κάρσος, Βέλλης, Γιαννόπουλος, Πλίτσης, Βιδάλης, Λιόσης, Μήτρος (87’ Πάνγκος), Μήτσιος (75’ Κωστόπουλος), Χούντα (46’ Τρίμπος), Κοτζάι, Σπυρόπουλος (81’ Μουστεράκης).

ΓΣ ΜΑΡΚΟ : Κύρκος, Γκριμέκης, Σιδέρης, Διακρούσης, Πάντου, Ρεντζής (94’ Μερκούρης), Δημογιάννης, Δημητρακόπουλος (71’ Γκαβασιάδης), Μασκλαβάνος, Λάππας (84’ Γκιούζι), Μάτι (67’ Βλάχος)




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις