ΔΩΣΤΟ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ.....

Ξέρεις τι έκαναν στην Αμερική όταν πήγαν να τους κατασχέσουν τα σπίτια και κάναν τις τράπεζες να παρακαλάνε;

Ξήλωναν τα πάντα, από πατώματα πλακάκια νιπτήρες ηλεκτρικά καλώδια ξεγύμνωμα όλο το σπίτι…. Και σε μερικές περιπτώσεις μία μέρα πριν του βάζανε και ένα φοκο και η τράπεζα έβρισκε αποκαΐδια!
Δεν μπορούσε να πει τίποτα η τράπεζα Γιατί λες ότι εγώ είχα βάλει τα πλακακια δικά μου ήτανε, εγώ είχα βάλει το νιπτήρα, εγώ είχα βάλει τα παντζούρια τις πόρτες, εγώ θα βάλω τα καλώδια, είχα βάλει τους σωλήνες…. Μέχρι και τα τούβλα!
Αποκαΐδια, στάχτη και μπούρμπερη όλα…. Μην τους παραδίνεται τίποτα… Μόνο στάχτη!
Η κομπίνα που συμβαίνει σε κύκλους ετών που οι τράπεζες του Ροθ δανείζουν ασύστολα και μετά κλείνουν τη βάνα της ροης χρημάτων στην αγορά με μόνο στόχο τη γη….. Γιατί μόνο αυτό τους νοιάζει και όχι το Ζωγραφιστο χαρτάκι που τυπώνει μόνος του ότι ώρα γουστάρει…. Πρέπει στην Ελλάδα να βρει την τιμωρία της!
Κάψτε την όλη μπορεί να αναγεννηθεί μόνη της…. Κάψτε όλο τον τόπο… Μην παραδώσετε καμία δύναμη στον εχθρό…. Αν είναι να το χάσεις παράδωσε του στάχτη!
Όποιος δεν κατανοεί ότι όλοι αυτοί που σήμερα είναι στην εξουσία από έναν απλό δεκανέα στο στρατό μέχρι τον πρωθυπουργό οτι συμμετέχουν ο καθένας με τη δύναμη του στην εξυπηρέτηση των παγκόσμιων κορακιών όσο αφήνουν να συμβαίνει αυτή η τεράστια απάτη είναι τουλάχιστον πανηλίθιος!
Μη τους παραδίνεται ούτε γραμμάριο Νέας δύναμης, μην κάνετε Τα παγκόσμια σκυλιά πιο δυνατά, μην τους αφήσετε να ολοκληρώσουν την απάτη τους!
Δώστε τους μόνο στάχτη, αν όλοι το κάνουμε γιατί έτσι μόνο μπορούμε να αντισταθούμε σε αυτή την αισχρή προδοσία και στρατηγική εναντίον της χώρας θα μας παρακαλάνε να επαναδιαπραγματευτούμε τα οποία χρέη μας!
Μέχρι χθες βγήκαν και κάποιοι δικηγόροι και βγάλανε κάποιες ειδικές μηνύσεις για κλειστές πόρτες και αγωγές δυστυχώς δεν είμαι Νομικός η δικηγόρος ώστε να γνωρίζω κατά πόσο αυτές οι μηνύσεις θα μπορούσαν άμεσα να εξυπηρετήσουν τους αυριανούς κακότυχους συνανθρώπους μας που θα πέσουν στα δόντια των τοκογλύφων!
Αυτό όμως που νιώθω και κατανοώ επειδή το γεγονός έχει γίνει σε άλλη περίπτωση οπου τα παγκόσμια κωθώνια ηθελαν να πάρουν τη γη ανθρώπων είναι ότι εφόσον το εκαναν στην Αμερική οι άνθρωποι και Λειτούργησε και αναγκασαν να κάνουν τις τράπεζες να αλλάξουν σχεδιασμό και τρόπο τότε σίγουρα Εάν όλοι το εφαρμόσουμε θα γίνει Και εδώ το ίδιο!
Εάν το χάνεις γιατί έτσι αποφάσισαν οι προδότες υπάλληλοι που διοικούν σήμερα την Ελλάδα τότε Δώστο σε άλλη μορφή…. Και η στάχτη είναι πάρα πολύ καλή σαν ύλη! 

Stranger…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις