ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ !



Οι κυβερνήσεις και οι άνθρωποι που βρίσκονται στην εξουσία θεωρητικά υπάρχουν εκεί για να υποστηρίζουν τα δικαιώματά μας και να μας προστατεύουν.
Ωστόσο αν πάρουμε κάποια πειράματα που έχει κάνει η εξουσία στους ανθρώπους θα αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε ότι δεν πρόκειται για πολεμιστές για τη δικαιοσύνη μας και ότι το πιο ισχυρό κίνητρο είναι η ίδια η εξουσία και η προστασία της.
Ένα από αυτά τα πειράματα είναι το project QKHILLTOP το συγκεκριμένο πείραμα είχε την τάση να λυγίζει το ανθρώπινο μυαλό αυτός ήταν και ο στόχος των εξουσιαστών ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στο ανθρώπινο μυαλό και να μπορούν να χειραγωγούν τις σκέψεις μας.
Η μυστική υπηρεσία της CIA χρησιμοποίησε αρχαίες κινεζικές τεχνικές πλύσης εγκεφάλου γνωστές ως his-nao σχετικό άρθρο για το θέμα Μπορείτε να βρείτε εδώ http://www.phinnweb.org/neuro/brainwash/ όπου εκεί περιγράφονται οι διάφορες μεθόδους που χρησιμοποιούνται και έχουν Βέβαια και παράξενα ονόματα όπως βομβιστική αγάπη και λεκτική καταχρηση
Η μυστική υπηρεσία των ΗΠΑ για να είναι σίγουροι ότι θα μας προστατεύει και και για να μας αποδείξει την αγάπη της προχώρησε το πείραμα στο επόμενο στάδιο ξεκινώντας να χρησιμοποιεί lsd για να πετύχει την ιδανικότερη μέθοδο πλύσης εγκεφάλου!
Ένα άλλο πείραμα έγινε από τον Dr Stanley milgram και την Λορέτα Πεντερ όπου ξεκίνησαν να χρησιμοποιουν ηλεκτροσόκ θεραπεία σε παιδιά που έπασχαν από αυτιστική σχιζοφρένεια. Τα πειράματα δεν έφεραν κανένα καρπό καθώς τα παιδιά ενήργησαν πιο επιθετικά και βίαια στη συνέχεια και πολλά από αυτά έπεφταν σε κατατονική κατάσταση
Στα πειράματα της η λορέτα έκανε ηλεκτροσόκ σε τουλάχιστον 100 παιδιά ηλικίας από τριών έως 12 ετών και αργότερα καταδικάστηκε για τις αποτρόπαιες πράξεις της

Τα 10 πιο ανησυχητικά ανθρώπινα πειράματα που εκτελεσθηκαν στις ΗΠΑ
Μία άλλη τρομακτική Μελέτη πείραμα που διεξήχθη το 1939 από τον Dr wendell Johnson, χρησιμοποίησε θετική και αρνητική λογοθεραπεία σε μία ομάδα παιδιών για να φτάσει στο βάθος του τραυλισμού ,μερικά από τα παιδιά που έλαβαν την αρνητική λογοθεραπεία διατήρησαν τον τραυματισμό καθόλη τη διάρκεια της ζωής τους οδηγώντας τα σε έντονο και συντριπτικό ψυχολογικό πόνο και κατάχρηση!
Για πάνω από 70 χρόνια ο Τζόνσον κράτησε το πείραμα κρυμμένο από το δημόσιο μέχρι οπου στο πανεπιστήμιο της αϊόβα να ζητήσει επίσημαΣυγγνώμη το 2001 καλά Εσύ πως είσαι
Μία άλλη μελέτη που έγινε σε φαινομενικά αθώους άνθρωπους είναι η μελέτη της Tuskegee Syphilis στην οποία συμμετείχαν εκατοντάδες φτωχοί Αφροαμερικανοί άντρες. Για 40 χρόνια (1932-1972), όλοι οι άνδρες που υπέφεραν από σύφιλη, μια σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια, τους είπαν ότι εχουν «κακό αίμα», μια κατάσταση που σχετίζεται με τη σύφιλη. Παρόλο που η πενικιλίνη βγήκε το 1947, κανένας από τους άνδρες δεν έλαβε καμία θεραπεία επιτηδες ωστε να δουν την εξελιξη της ,αυτο οδηγησε σε απολογία του Προέδρου Bill Clinton το 1997.
Αυτη ειναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου των πολλών ιστοριων που παραμένουν κρυμμένες στη δημόσια γνώμη,μια απο τις πιο κρυφες ιστοριες μέχρι σήμερα είναι η «Διατροφική Μελέτη Vanderbilt». Η Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας των ΗΠΑ εκθεσε 820 έγκυες γυναίκες σε ραδιενεργό σίδηρο με τη δικαιολογια οτι αυτα ειναι τα λεγόμενα “βιταμινούχα ποτά”. Τις επεισαν ότι τα ποτά θα έδιναν στα βρέφη τους μεγάλη υγεία, αλλά δεν ενημερώθηκαν ποτέ για τις πραγματικές προθέσεις της μελέτης. Το πείραμα, με επικεφαλής τον Δρα Paul Haun, αποσκοπούσε να αναλύσει πόσο γρήγορα ο ραδιενεργός σίδηρος θα διασχίσει τον πλακούντα. Ωστόσο, καθώς η ακτινοβολία είναι αρκετά επικίνδυνη για τα μωρά, το πείραμα οδήγησε σε 7 νεκρά μωρά ως αποτέλεσμα διαφόρων καρκίνων και λευχαιμίας. Οι γυναίκες οι ίδιες εβγαλαν εξανθήματα, μώλωπες, αναιμία και απώλεια μαλλιών σε πλήθος άλλων συμπτωμάτων από αυτό το «βιταμινούχο ποτό»!!!!
Η κυβέρνηση έχει την δημόσια εικονα της, αλλά έχει και μια αμφισβητήσιμη και πολυ επικυνδινη ιδιωτική εικονα. Εναπόκειται σε εμάς να γνωρίζουμε τι είναι σωστό και τι είναι λάθος και να πολεμουμε για το σωστό σκοπό ωστε να αποτρέψουμε τις αδικίες αυτές απο το να συνεχιζονται.

 https://katohika.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις