ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 1 - 0

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣΑΝΑ


5/11/2017
Γήπεδο ΚΕΡΑΤΕΑΣ


Μετά απο ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι η ομάδα μας δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε απο την τοπική ομάδα με σκόρ 1-0.
Το παιχνίδι κύλισε μέχρι το 62' σε χαμηλούς τόνους και στα μέτρα της ομάδος μας , για ένα θετικό αποτέλεσμα , μιάς και η γηπεδούχος ομάδα ήταν φλύαρη και ακίνδυνη επιθετικά. Στο λεπτό όμως αυτό και μετά απο εκτέλεση κόρνερ και συνεχόμενα λάθη του τερματοφύλακα και των αμυντικών της ομάδος μας , η ομάδα της Κερατέας άνοιξε το σκόρ με τον Βίλα. Μετά το γκόλ , η ομάδα του Αρη δεν μπόρεσε να βρεί απάντηση , η γηπεδούχος ομάδα πίεσε για ένα δεύτερο γκόλ , είχε δύο δοκάρια στο 68΄και στο 83΄ με Βίλα και Τσίκλο αντίστοιχα. Και τελικά η λήξη του παιχνιδιού βρήκε την τοπική ομάδα νικήτρια και τρείς βαθμούς ,σύν στο δύσκολο δρόμο του πρωταθλήματος.
Διαιτητής του αγώνα Μπερέτας, με βοηθούς τους Λάμπρου και Κουλοχέρη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Μακροδημήτρης) Τσούκας, Βαγγέλι, Κατσίκης, Τσίκλος (89΄Σότα), Ξένος, Λιούμης, Σάμιος (46΄Έλενας), Κακαράς, Μουσαράι (90΄Μαγγανάς), Βίλα, Νταής (72΄Μπρόντζι)

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Δαγκούλης) Αθανασίου, Κολτσίδας, Γιαννόπουλος (65΄Βιδάλης), Πλίτσης, Κωστόπουλος, Λιόσης, Βελλής, Μήτσιος, Σταμάτης (72΄Τρίμπας), Άντο (81΄Σανσάρογλου), ,Μήτρος (60΄Χούντα)


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις