ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 0-0



Μετά απο ένα δυνατό και γεμάτο πάθος παιχνίδι , οι ομάδες του ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ήρθαν ισόπαλες με σκόρ 0-0. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη , όμως δεν κατάφεραν να τις εκμεταλλευτούν .Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας είχε την υπεροχή και την κατοχή αλλά δεν δημιούργησε κάποια τρανταχτή ευκαιρία για να ανοίξει το σκόρ.η Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να πλησιάσουν την εστία του ΑΡΗ , χωρίς όμως αποτέλεσμα.Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ μπήκε πιο δυνατά , είχε την κατοχή στα πρώτα λεπτα ,αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει επικίνδυνες φάσεις για την εστία του ΑΡΗ. Μετα το 60' η ομάδα μας ισορρόπησε το παιχνίδι και σταδιακά πήρε ξανά την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 73’ θα μπορούσε να προηγηθεί στο σκορ, όταν μετά από μπαλιά του Τρίμπου ο Πλίτσης, ο οποίος αγωνίστηκε μετά το 70’ ως σέντερ φορ λόγω των τραυματισμών που προέκυψαν, βρέθηκε τετ-α-τετ και πλάσαρε, όμως ο τερματοφύλακας Ντογκοτάρι απέκρουσε. Στην επαναφορά η μπάλα έφτασε στα πόδια του Μήτρου, αυτός έδωσε και πάλι στον Πλίτση, αλλά ο άσος του Άρη Βούλας σε κενή εστία σούταρε ψηλά άουτ. Πρός το τέλος του αγώνα, πάντως, οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, αλλά ο Κάρσος απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Παπαγεωργίου. Το φινάλε του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Διαιτητής του αγώνα η Αντωνίου με βοηθούς τους Πολυχρονιάδη και Κουλοχέρη. 

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Κάρσος, Κολτσίδας (62’ Βέλλης), Γιαννόπουλος, Πλίτσης, Βιδάλης, Λιόσης, Κοτζάι (70’ Σανσάρογλου), Τρίμπος, Μήτρος, Χούντα (68’ Μήτσιος), Σπυρόπουλος (76’ Κωστόπουλος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ: Ντογκοτάρι, Αμανατίδης, Μπαλωμένος, Ποστόλλι, Μπερμπάντης (81’ Παπαγεωργίου), Μπούμπας, Μπαλόκας (75’ Κατσέρης), Παπαντζίμας (87’ Τσάγκος), Μαστρογιάννης (61’ Παπιδάκης), Ζουρούδης, Μπόσιος.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις