Οποία κοροϊδία !!!

Από τη μια….
-Έχουμε λέει μια «αριστερή» κυβέρνηση η οποία υποσχέθηκε 12 δις μέτρα ελάφρυνσης και ενίσχυσης των πολιτών (πρόγραμμα Θεσσαλονίκης) και αντ αυτού έφεραν κοντά στα 12 δις μέτρα εξαθλίωσης των Ελλήνων πολιτών (3ο μνημόνιο).

Σήμερα ψηφίζει άλλα 6 δις μέτρα που ισοπεδώνουν την Ελληνική κοινωνία (4ο μνημόνιο) και σπρώχνει την εφαρμογή αυτών σε μια επόμενη κοινοβουλευτική περίοδο, που κατά πάσα πιθανότητα θα κληθούν να εφαρμόσουν άλλοι, για λίγο καιρό ακόμα εξουσίας.
Λυπάμαι που ακούω δήθεν αριστερούς να βαυκαλίζονται προσπαθώντας να εξισορροπήσουν την ισοπέδωση της κοινωνίας με την αύξηση των συσσιτίων (συγνώμη των γευμάτων ήθελα να πω) στα σχολεία. Κάτι είναι κι αυτό ντρέπονται να αναφέρουν την λέξη συσσίτιο.
Απο την άλλη …..
Έχουμε μια δεξιά αντιπολίτευση
αντιμνημονιακή στην περίοδο του 1ου μνημονίου, που με ζάππεια υποσχόταν στον Ελληνικό λαό την έξοδο από την κρίση και αντ αυτού έφερε το 2ο μνημόνιο σε συνεργασία με εκείνους που μας έβαλαν στον φαύλο κύκλο των μνημονίων και μας έριξαν στεγνά στα νύχια των τοκογλύφων.
Ψήφισε το 3ο το «αριστερό» μνημόνιο πάλι στα πλαίσια της «σωτηρίας» της χώρας.
Και σήμερα τι κάνει? Καταγγέλλει τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για το 4Ο μνημόνιο που ετοιμάζονται να ψηφίσουν σήμερα, δεν ψηφίζουν λένε τα μέτρα κατεδάφισης του 4ου μνημονίου αλλά την ίδια ώρα δηλώνουν απερίφραστα ότι όταν θα έρθουν στην εξουσία θα τα εφαρμόσουν γιατί λέει το κράτος έχει συνέχεια !!!!. Οποία κοροϊδία !!!
-Όσο για εκείνο το πάλε ποτέ «σοσιαλιστικό» κόμμα πρώην ΠΑΣΟΚ , νυν ΔΗΣΥ, ολίγον έως πολύ σύριζα κλπ κλπ αφού μας έριξε στα βράχια καλώντας τους διεθνείς τοκογλύφους (για βοήθεια) ψηφίζουν όλα ανεξαιρέτως τα μνημόνια και τα μέτρα εξαθλίωσης της Ελληνικής κοινωνίας πότε φανερά και πότε καλυπτόμενοι κάτω από διαφορετικές κάθε φορά πολιτικές μαρκίζες όλου σχεδόν του πολιτικού φάσματος της χώρας.



Active citizen cris
 http://katohika.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις