Mind Control

Σιγά!!! Η Πατρις κοιμάται….
Το Mind Control και η υπακοή στην εξουσία που έχεις υποστεί να κουβαλάς μέσα σου έχει πειράξει όλα τα κύτταρα σου… Από τη στιγμή που γεννιόμαστε, μας στέλνουν σε σχολεία για να μάθουμε γράμματα!!! Ποια γράμματα όμως μας μαθαίνουν εκτός του διαβάσματος και γραψίματος; Μας μαθαίνουν να υπακούμε σε όλους τους κανόνες της τάξης και τους κανόνες της δασκάλας μας, που μας βάζει τιμωρία χωρίς να έχει ακούσει την δική μας εκδοχή στον τσακωμό με τον συμμαθητή μας…. Όταν πας να αντισταθείς σαν παιδάκι εναντίον της αδικίας της δασκάλας, σε περιμένει μια κόλαση που ούτε ο βελζεβούλης δεν θα άντεχε για το υπόλοιπο της δημοτικής σχολικής καριέρας του…
Τι κάνεις τότε σ’ αυτήν την περίπτωση; Εναντιώνεσαι στην δασκάλα και βρίσκεις το δίκιο σου ή κάνεις την κότα για να μην σε μαδήσουν ζωντανό ή ακέφαλο;;; Η δασκάλα, μολις παραδοθείς στις ορέξεις της, αρχίζει να σε μαθαίνει να υπακούς τους νόμους της τάξης και κοινωνίας χωρίς την αντιπαράθεση…σε μαθαίνει τι είναι αντιπαράθεση αλλά περιορίζεται μονο στα πολιτικά κόμματα που θα τα χρειαστείς αργότερα στο να κάνεις καριέρα!!! Μαθαίνεις την αντιπαράθεση αλλα πρεπει να κρατας το στόμα σου κλειστό και να ακούς τα μαθήματά της!!!
Μετά την καρποφόρα ημερήσια εξάσκηση του νου σου στο δημοτικό έρχεσαι στο σπίτι και ανοίγεις το κουτί για να ξεχάσεις λίγο τα μαθήματα που έλαβες από την έξυπνη δασκάλα και φύλακα της συνείδησής σου… Καθώς παρακολουθείς το πρόγραμμα (προ-γραμμα) προγραμματίζεις τα κύτταρα σου αραχτός και από μικρή ηλικία στα προγραμμένα σενάρια των ηρώων το Σαρβαιβαλ… Τα μηνύματα- μαθήματα της τηλεοράσεως σε ολοκληρώνουν σαν άνθρωπο μέσω των προγραμμάτων και ελέγχου του νου σου. Τα υποσυνείδητα μηνύματα που λαμβάνεις είναι τόσο έξυπνα και ύπουλα που ούτε οι μεγάλοι δεν τα παίρνουν χαμπάρι, σκέψου εσυ που είσαι ακόμη μαθητής του δημοτικού!!!
Οι κανόνες που σε έχουν βομβαρδίσει από το πρωί, δομούν την ψυχοσύνθεση σου και την ψυχική σου ικανότητα φτιάχνοντας το ανθρώπινο προϊόν του Νέου εαυτού….δεν έχουν επηρεάσει μόνο στην ικανότητα της κριτικής σου αλλά έχουν καλλιεργήσει την υπακοή σου προς την δασκάλα, τους κανόνες της που έχουν επιβληθεί με τον φόβο της τιμωρίας ώστε να γίνεις καλό παιδάκι.
Όλη η διαπαιδαγώγηση σου έγινε μέσω του ελέγχου του νου σου…. ένα Μάιντ κοντρόλ για να υπακούς στους ανωτέρους σου, τις αρχές και την πολιτική σου ηγεσία. Και επειδή σου έδωσαν και ατομικά δικαιώματα να ψηφίζεις…..εσύ σαν υπάκουος και καλάγαθος πολίτης υπάκουες και υπακούς στις αρχές. Τίποτα δεν πάει χαμένο απο τα μαθήματα της δασκάλας που έλαβες σε μικρή ηλικία….

Τι γίνεται όμως τώρα όταν οι ίδιες οι ελληνικές αρχές (μην πάμε παραέξω) είναι οι μεγαλύτεροι εγκληματίες και μέρος μιας εγκληματικής οργάνωσης με την ονομασία γερμανική ναζιστική Ευρωπαϊκή Ένωση;;;
Μήπως πρέπει να κάνουμε Σιγά…. γιατί η πατρίς κοιμάται;;;

KORAKS

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις