Σαββατοκύριακο Αποκριών

Σαββατοκύριακο Αποκριών: 3 συμβουλές για ατελείωτο κέφι

Το τελευταίο τριήμερο των Αποκριών είναι εδώ κι αν έχεις πάρει την απόφαση να ξεχυθείς στους δρόμους, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν είσαι, λίγο-πολύ, θα έχεις υποψιαστεί πως η πολυκοσμία, τα κομφετί, οι σερπαντίνες και η δυνατή μουσική θα έχουν την τιμητική τους αυτό το Σαββατοκύριακο.
Αν είσαι όργιο της νύχτας, προφανώς όλα τα ανωτέρω σου φαίνονται απολύτως φυσιολογικά, και για σένα, το Καρναβάλι αποτελεί ακόμη μία ευκαιρία διασκέδασης και χαράς, με λίγες παραπάνω δόσεις ξεφαντώματος. Από την άλλη, αν δεν είσαι συνηθισμένος στις τρέλες, αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο λες να βγεις για να δεις “τι θα πει καρναβάλι”, ίσως να μην ξέρεις τι ακριβώς σε περιμένει.
Σε κάθε περίπτωση, είτε βετεράνος είτε αρχάριος, καλό είναι να έχεις κάποια πράγματα κατά νου. Όσο και αν υποψιάζεσαι τι σε περιμένει, κάθε μέρα είναι μία νέα μέρα, και κάθε φορά δεν είναι ποτέ η ίδια. Πέτα την προκατάληψη από πάνω σου, δέξου τα κομφετί να λούσουν τα μαλλιά σου, και άσε τον καιρό να κάνει τα δικά του (σύμφωνα με την ΕΜΥ, το τριήμερο για ορισμένους προβλέπεται... υγρό!).

Καιρός: κάνε το όνειρο πραγματικότητα και χόρεψε στη βροχή


Κάποια στιγμή στη ζωή μας, αβίαστα και χωρίς άγχος, αξίζει να κάνουμε πράξη το “I'm Singing in the rain”. Τραγούδα, λοιπόν, κι άσε την ψιχάλα να σε λούσει. Αν πάλι δεν είσαι του τραγουδιού και επιθυμείς να δείξεις το χορευτικό σου ταλέντο, κάν' το αλά Step Up, όπως στο gif παραπάνω. Τραγούδησε, χόρεψε, διασκέδασέ το, βρε αδερφέ, και άσε τον καιρό να κάνει τα δικά του. Φτιάξε το δικό σου αποκριάτικο πλαίσιο, και βάλε στο κάδρο τη βροχή, έτσι για εντυπωσιακό εφέ. Αν δεν βρέξει; Τόσο το καλύτερο. 

Σφυρίχτρες - κομφετί - πολυκοσμία: μη σου τα νεύρα τάραττε


Οι Απόκριες είναι συνώνυμες με τον σαματά, πάρ' το χαμπάρι. Ναι, ανυποψίαστα σφυρίγματα θα ηχήσουν δίπλα από το αυτιά σου, κομφετί που θα προσγειωθούν στα μαλλιά σου και δεν θα φεύγουν με τίποτα, και ενδεχομένως, ο πολύς κόσμος θα καθιστά αδύνατη την κίνηση-κυκλοφορία εντός του χώρου στον οποίο θα επιλέξεις να ξεφαντώσεις (η επίσκεψη στην τουαλέτα θα γίνει mission impossible). Αλλά αυτές είναι μέρες διασκέδασης, και σε αυτές τις περιπτώσεις η τάξη και η πειθαρχία περισσεύουν. Γίνε ένα με τον κόσμο και απόλαυσε τις στιγμές χωρίς σκοτούρες. Τέτοιες θα υπάρχουν μπόλικες από Τρίτη...

“Γλύκανε μωρή λίγο, μην είσαι σαν κακό ψόφο να 'χεις”


Απαράδεκτοι. Επεισόδιο 36. Μπέζος σε Παπαδοπούλου. Η ατάκα έμεινε στην ιστορία. Και λειτουργεί σαν ο απόλυτος οδηγός για τις Απόκριες. Χωρισμένος, δεσμευμένος, τσακωμένος, ξενερωμένος, με οτιδήποτε και με τον οποιοδήποτε, δεν έχει σημασία. Επειδή δεν είναι κάθε μέρα απόκριες και δεν έχουμε, πια, συχνά την ευκαιρία για πάρτι, "γλύκανε λίγο"! Αν όλοι πρέπει να έχουμε κάτι μαζί μας, αυτές τις μέρες, αυτά είναι η διάθεση και το κέφι. Όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Κι αν δεν σε πείθουν οι Απαράδεκτοι: "μια ζωή την έχουμε κι αν δεν τη γλεντήσουμε", που λέει και το άσμα...
Καλές απόκριες σε όλους!

 http://www.pathfinder.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις