Απονομή

Συγκλονιστικό σκίτσο με την απονομή μεταλλίων στον παράδεισο για τους παίκτες της Σαπεκοένσε


skistoakoy
Χιλιάδες φίλαθλοι της Σαπεκοένσε, συγκεντρώθηκαν από στάδιο Conda της ομάδας στην Σαπέκο, μια πόλη περίπου 200.000 ανθρώπων στη νότια Βραζιλία.
Ένα σκίτσο, που απεικονίζει τους παίκτες της Σαπεκοένσε, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στο χθεσινό αεροπορικό δυστύχημα, στον παράδεισο να φορούν τα χρυσά μετάλλια για την κατάκτηση του Κόπα Σουνταμερικάνα, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και συγκινεί.

Οι χρήστες του Twitter και σύσσωμος ο αθλητικός κόσμος χρησιμοποιώντας από χθες το hashtag #ForcaChape εκφράζουν την θλίψη τους και στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την αεροπορική τραγωδία.
Μάλιστα, η Βραζιλία έχει κηρύξει ήδη τριήμερο πένθος. Η αντίπαλος της Σαπεκοένσε, Ατλέτικο Νασιονάλ του Μεντεγίν, ζήτησε το τρόπαιο να απονεμηθεί στους Βραζιλιάνους προς τιμήν των νεκρών.
Ομάδες στην κορυφαία κατηγορία της Βραζιλίας έδειξαν επίσης την αλληλεγγύη τους, προσφέροντας δωρεάν δανεικούς παίκτες στην Σαπεκοένσε, προτρέποντας την ομοσπονδία να εγγυηθεί τριετή παραμονή της ομάδας στην πρώτη κατηγορία, προκειμένου να σταθεί και πάλι στα πόδια της.
Παγκόσμιοι αστέρες του μεγάλοι ποδοσφαίρου, από τον Μαραντόνα στον Πελέ και τον Μέσι έστειλαν τα συλλυπητήριά τους. Ηταν μια φρικτή κατάληξη για την Σαπεκοένσε,η οποία από το 2009 που έπαιζε στην τέταρτη κατηγορία της Βραζιλίας , ήταν έτοιμη να παίξει το μεγαλύτερο παιχνίδι στην ιστορία της, τον πρώτο τελικό του Copa Sudamericana στο Μεντεγίν.

http://www.spirospero.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις