Desert Trip Festival

Οι Rolling Stones παίζουν το "Come Together" των Beatles για πρώτη φορά στην καριέρα τους

Την Παρασκευή, οι Rollling Stones βρέθηκαν στο «φεστιβάλ των φεστιβάλ», ή "Oldchella" όπως έχουν αποκαλέσει κάποιοι το Desert Trip Festival, κατά το οποίο οι θεατές βλέπουν επί σκηνής, πέρα από τους Stones, τους Bob Dylan, Paul McCartney, Neil Young, Roger Waters και The Who. Το πρώτο Π/Σ/Κ του φεστιβάλ ολοκληρώνεται σήμερα, για να επαναληφθεί μια εβδομάδα αργότερα με το ίδιο ακριβώς line up στο ίδιο ακριβώς μέρος.
Κατά την εμφάνισή τους την Παρασκευή, οι Rolling Stones είχαν κάμποσες εκπλήξεις στο set τους, με αποκορύφωμα την διασκευή τους στο κλασικό "Come Together" των Beatles. Μπορείτε να δείτε fan video της εκτέλεσης στο YouTube.
Επίσης έπαιξαν το "Little T&A" από τον δίσκο "Tattoo You" για πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία (δείτε εδώ) καθώς και το τραγούδι "Ride 'Em On Down" από τον επερχόμενο δίσκο τους, "Blue And Lonesome" (δείτε εδώ).
Όπως μάθαμε πρόσφατα, έντεκα χρόνια μετά το "A Bigger Bang" οι Rolling Stones επιστρέφουν φέτος με το άλμπουμ "Blue & Lonesome". O δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου και οι ίδιοι δηλώνουν πως πήραν το δρόμο πίσω στις ρίζες τους και το πάθος τους για τα blues που ήταν πάντα η καρδιά και ψυχή της μπάντας.

 http://www.rocking.gr

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις