Οριστικό τέλος

 

 

image-4

Εφθασε η ώρα φίλοι μου να δόσουμε ενα οριστικό τέλος στα παλιά, σάπια, διεφθαρμένα κόμματα !
Κανένα τους δεν είναι άξιο να λέγεται «Ελληνικό» κόμμα όταν όλα εχουν συναινέσει άμεσα ή έμμεσα στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας μέσω μνημονίων και άλλων υπογεγραμμένων συμφωνιών !
Όλα τους είναι Μνημονιακά ! Όλα θέλουν να ξεπουλήσουν τα πάντα ! Όλα θέλουν να οδηγήσουν τον Έλληνα σε μια σκλαβιά απ΄όπου δεν θα μπορέσει να ξανασηκώσει κεφάλι ! Όλα λένε μόνο ψέματα και ποτέ δεν έχουν πει ούτε μια αλήθεια στον Λαό ! Όλα θέλουν να μείνουν γραπωμένα στην εξουσία για λόγους οικονομικους και ισχύος ! ΟΛΑ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ !
Μην ακούτε τα μεγάλα, πομπώδη λόγια του Τσίπρα, του Μητσοτάκη, της Φωφης, του ΚΚΕ, κλπ
Ο Τσιπρας ! άλλα έλεγε πριν και αλλα εκανε. Αποδείχθηκε ο μεγαλύτερος ψεύτης και δημαγωγός ΟΛΩΝ των εποχών ! Θα το ξαναεμπιστευθούμε ; ΟΧΙ …ποτέ ξανά !!!
Ο Μητσοτάκης ! ας μην ξεχνάμε απο τι σοϊ προέρχεται. Μόνο σκανδαλα, ρεμούλες και τεράστιες μίζες έχει αυτό το σόϊ ! Ο ελληνικός λαός τρέφει τα ΠΑΡΑΣΙΤΑ της οικογένειας Μητσοτάκη τόσες δεκαετίες τώρα, ε ηρθε η ωρα να σταματήσουμε να τους τρέφουμε !
Η Φωφη ! Μα αυτή ήταν συνταξιούχος , τι εγινε ξαφνικά και θέλει να σώσει την Ελλάδα με ένα ΑΜΑΡΤΩΛΟ κόμμα που ευθύνεται κατά κύριο λόγο για την καταστροφή της ; Γιατί αραγε; ΟΧΙ δεν θέλουμε ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ποτέ ξανά !!! ουτε καν να ξαναμπει στην βουλή το ΠΑΣΟΚ !

Το ΚΚΕ με όποιον κι αν έχει Γεν. Γραμματέα ! Μα αυτό κι αν είναι η μεγάλη αμαρτία και απάτη στην Ελλάδα. Τα αρχεία του για τις μυστικές του χρηματοδοτήσεις δεν τα ανοιξε ποτέ! Συμμαχησε ακόμα και με τους Γερμανούς την κατοχή κι ας το παίζουν αντιστασιακοι ! Λενε οτι εξυπηρετούν τα συμφέροντα των εργατων και του Λαού ενω τον έχουν πουλήσει απειρες φορές στις καπιταλιστικες κυβερνήσεις για «πινακιον φακής»! Γενικά ειναι το ΔΕΚΑΝΙΚΙ της εκάστοτε καπιταλιστικής κυβέρνησης για να κρατα κοιμισμενο τον λαό με δήθεν διαδηλώσεις και πορειες !!!
η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ! Προς Θεού συμπολίτες, αρκετά θύματα είχαμε … στην Ελλάδα δεν έχουν καμμία θέση ναζιστικά και φασιστικά μορφὠματα ! Μην πιστευεται οτι είναι «λαϊκός σύνδεσμος» και ενεργει για τα συμφέροντα του λαού, ειναι μπλόφα για να σας κοροϊδεψει και να την ψηφισετε ! ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ …ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και την ΒΟΥΛΗ !!!
το Ποτάμι ! 100% κεφαλαοκρατικό καπιταλιστικό κόμμα χωρίς ιχνος λαϊκή συνείδησης! Ας τους αφήσουμε να τους παρασύρει το ποτάμι, ΔΕΝ χρειαζόμαστε αλλους νεοΚαπιταλιστές και νεα Μνημόνια στην Ελλάδα!!!
Ανεξάρτητοι Ελληνες ! Οι εξίσου μεγαλοι ψευτες της συγκυβέρνησης με τον Συριζα. ΠΡΟΔΩΣΑΝ τους Ελληνες, υπέγραψαν Μνημόνια και ξεπούλημα της χώρας για αντἀλλαγμα μια υπουργική θέση ! ΔΕΝ πρεπει να τους συγχωρέσουμε ποτέ !!!
Ενωση Κέντρου ! Ο Λεβέντης κατάφερε να μπεί στην Βουλή και να πεθάνει επιτέλους ευτυχισμένος που τα κατάφερε. Μνημονιακό και Ευρωπαϊκό κόμμα χωρίς πυγμή ! Δεν μπορεί να κυβερνήσει και να φτιαξει την Ελλάδα. Ας τον αφήσουμε να προσπαθει να βρει νόημα σ αυτα που λέει διότι στην ουσία Κέντρο ΔΕΝ υπάρχει !

ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ «ΣΑΠΙΑ» ΚΟΜΜΑΤΑ !

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις