Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

Ένας ταξιδιώτης μπαίνει σένα ξενοδοχείο και αφήνει 100€ στον πάγκο του Ξενοδόχου για μια διανυκτερεύσει.

Ο Ξενοδόχος το στέλνει με τον υπάλληλό του δίπλα στο κρεοπωλείο για τα ψώνια με πίστωση της προηγούμενης ημέρας. Ο Κρεοπώλης το στέλνει στον Λαχανοπώλη για τα ψώνια της προηγούμενης ημέρας. Ο Λαχανοπώλης στον Γκαραζιέρη για δυο ρόδες που αγόρασε με πίστωση την προηγούμενη ημέρα.
Ο Γκαραζιέρης το 100 ευρω το στέλνει στην πόρνη της γειτονιάς που τον συντρόφευσε την προηγούμενη ημέρα.

Αυτή το παίρνει και το πηγαίνει στον Ξενοδόχο για τη χρήση δωματίου με πρόσφατο πελάτη της.

Τότε κατεβαίνει ο ταξιδιώτης και λέγει… Επιστρέφω στην πόλη μου ,διότι μου τηλεφώνησαν ότι αρρώστησε η γυναίκα μου. Βλέπει το κατοστάρικο πάνω στον πάγκο το παίρνει και φεύγει!!!

Συμπέρασμα: Οι κυβερνήσεις κατάφεραν μέσα σε 15-20 χρόνια να διαλύσουν μια ολόκληρη χώρα και τους πολίτες της.

Κατάφεραν να εξοντώσουν την πρώτη γραμμή παράγωγης χρήματος, τον αγροτικό και τουριστικό τομέα.

Η οικονομία μιας χώρας είναι όπως και μιας οικογένειας. Αν σε μια οικογένεια δεν παράγει κανείς χρήμα, δηλαδή δεν δουλεύει κανείς και αυτή η οικογένεια έχει στο συρτάρι της 10 σακουλάκια φακές, όση οικονομία και κάθε μέρα περικοπές να κάνει στο καθημερινό της φαγητό από την στιγμή που δεν παράγει χρήμα για να αγοράσει άλλες, οι φακές κάποια στιγμή θα τελειώσουν (επίσημη χρεοκοπία).

Αυτό θα συμβεί και πολύ γρήγορα στη χώρα μας.

Οι ξένοι τοκογλύφοι δεν ενδιαφέρονται για τις οφειλές των Νεοελλήνων που δεν μπορούν να αποπληρωθούν από τους δυσβάστακτους φόρους που βάζουν οι κυβερνήσεις μας.

Τους ενδιαφέρουν να αρπάξουν ότι μπορούν από αυτός που ακόμη έχουν λίπος και είναι πάρα πολλοί ακόμη.

Οι υπόλοιποι που χρεωστάνε ένα σπίτι από δάνειο και δίνουν 100-200 ευρώ το μήνα δόση δεν θα το αποπληρώσουν ποτέ και θα τους το αρπάξουν οι δανειστές όποτε αυτοί κρίνουν απαραίτητο για να το χαρίσουν στους λαθρομετανάστες(αυτό να το θυμηθείτε όταν θα γίνει).

Τότε και αφού στη χώρα δεν θα έχει μείνει ευρώ λόγο των δυσβάστακτων φόρων που καταλήγουν στα ξένα κοράκια και θα έχουν ξεπουληθεί τα πάντα θα ακούσουμε την περίφημη φράση… Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις