Η Αγγλία βγαίνει για να μην βγει

Brexit , φεύγουμε αλλά μένουμε με ιδικό καθεστώς, για να κοροϊδέψουμε τα πρόβατα τους Ευρωπαϊκούς λαούς!

ΦΕΥΓΟΥΜΕ

Για όσους έχουν λίγο μυαλό, θα κατάλαβαν ότι όλο αυτό το θέατρο ήταν και είναι καλά στημένο!
Τα ρεμάλια έταξαν στην Τουρκία απελευθέρωση τη Βύζας, δεν είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο, όχι γιατί τους νοιάζει για τους ευρωπαϊκούς λαούς, αλλά διότι θα υποστούν οι ίδιοι την ζημιά.
1) πως θα ακύρωναν την συμφωνία;
2) πως θα μεθόδευαν να κάνουν τις παραχωρήσεις στην Αγγλία χωρίς να αντιδράσουν τα άλλα ευρωπαϊκά μέλη και εδώ είναι το ποιο βρόμικο παιχνίδι σε βάρος των υπολοίπων μελών, αφού δέκα ιδρυτικά μέλη που σχεδίασαν όλο αυτό το παιχνίδι δεν θα έχουν καμία επίπτωση, και θα τα φορτώσουν στα αδύνατα μέλη, να παρακολουθήσετε τώρα το γαϊτανάκι δηλώσεων, που θα αναγκάσουν τα υπόλοιπα μέλη να εκδηλωθούν και θα τους έχουν στην μαύρη λίστα!
Καλά μόνο ηλίθιοι θα φάνε αυτό το παραμύθι, είναι δυνατόν να θέλει να βγει η Αγγλία που είχε ιδικό καθεστώς μέσα στην ευρωπαϊκή ένωση, αφού έχει το νόμισμά της;;;
Οι χαρούλες του Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι τυχαίες, ούτε η οργισμένη αντίδραση του Πούτιν, να παρακολουθήσετε το σχέδιο ώρα με την ώρα, ημέρα με την ημέρα, η Αγγλία έχασε τον έλεγχο με τους λαθρομετανάστες και μέσα από την Ευρωπαϊκή ένωση δεν μπορούσε να το χειριστή, διότι θα είχαμε ντόμινο από τα πρόβατα, τους λαούς των Ευρωπαϊκών κρατών, εδώ και οι κατά καιρούς δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ για του μετανάστες δεν ήταν τυχαίες!


Η Αγγλία βγαίνει για να μην βγει και θα δείτε πως θα το μεθοδεύσουν, αφού δεν υπάρχει πατριώτης ηγέτης στην Ευρώπη να τους αντισταθεί, θα το κάνουν για τα προσχήματα να μην ξεσηκώσουν ακόμα τους ευρωπαϊκούς λαούς, να τους δέσουν χειροπόδαρα και μετά η ολοκλήρωση της φρίκης! Φυσικά το σχέδιο δεν είναι έτσι απλό για να το εξηγήσω σε λίγες γραμμές, έχει να κάνει με το δέσιμο των ευρωπαϊκών κρατών που θέλουν να κρατήσουν την ανεξαρτησία τους μέσα στην διαστρεβλωμένη ενοποίηση της Ευρώπης! Έχει να κάνει με τις αντιδράσεις στον Αμερικανικό νόμο για το Εμπόριο.

Ο δούρειο ίππος θα είναι η Αγγλία που θα είναι έξω και δεν θα δίνει λογαριασμό σε κανένα, αλλά θα είναι μέσα με ιδικό καθεστώς ώστε να δηλητηριάζει τα πρόβατα και να έχει τον έλεγχο, έχει να κάνει και με το ΝΑΤΟ, θα το δείτε τις επόμενες ημέρες!

(Μια παρένθεση. Μόλις το διάβασα, δείτε πόσο δίκιο έχω!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ίσως βρίσκεται στο «pause», ωστόσο είναι απίθανο να υπάρξουν «κατακλυσμιαίες» αλλαγές, σημείωσε σε συνέντευξή του ο αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα. Την ίδια στιγμή έκανε λόγο για για υστερικές αντιδράσεις μετά την απόφαση των Βρετανών να αποχωρήσουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Υπήρξε κάποια υστερία μετά την ψήφο για το Brexit, λες και με κάποιον τρόπο το ΝΑΤΟ εξαφανίστηκε, η διατλαντική συμμαχία καταρρέει και κάθε χώρα τρέχει στη γωνιά της. Δεν συμβαίνει αυτό», είπε ο κ. Ομπάμα.

Όπως πρόσθεσε πάντως, η Ευρωπαϊκή Ένωση ίσως βρίσκεται στο «pause», ωστόσο είναι απίθανο να υπάρξουν «κατακλυσμιαίες» αλλαγές.) Έχει να κάνει με την μυστική απαίτηση της Αμερικής ( ΝΕΑ ΤΑΞΗ ) στις μαριονέτες της για την διάλυση της ευρωπαϊκής ένωσης, όπως την είχαν οραματιστεί οι αρχικοί εμπνευστές της, με γνώμονα τον αρχικό σχεδιασμό και την διακήρυξη για μια δημοκρατική ενωμένη Ευρώπη! Η Αμερική και η Αγγλία είναι το ίδιο νόμισμα, βγαίνω αλλά δεν βγαίνω, θα έχω ιδικό καθεστώς και θα κάνετε ότι θέλουμε χωρίς να υποστούμε εμείς την ζημιά. Περιδένεται να δείτε τι θα κάνει η Αγγλία με τους λαθρομετανάστες, που δεν θα ισχύει για τα άλλα ευρωπαϊκά ζώα δούλους! Το πολύ βρόμικο σχέδιο της Αμερικής μέσω της αδελφής της Αγγλίας είναι να γίνει ενωμένες πολιτείες Ευρώπης στο αμερικανικό στιλ, Βόρειοι και νότιοι, βόρειοι που θα ρουφάνε σαν βδέλλες το αίμα των νοτίων παραγωγών κόπου και πλούτου! Φυσικά υπό τον απόλυτο έλεγχο της Αμερικής, αφού η νέα τάξη έχει φροντίσει για αυτό, να έχει τοποθετήσει σε όλα τα ευρωπαϊκά έθνη ηγέτες προδότες, πουλημένους, εγκάθετους! Ο Φάρατζ, θα πρέπει να έχει κάποια συμπάθια στους Έλληνες, αφού τακτικά μας έλεγε να φύγουμε από την Ευρωπαϊκή ένωση, διότι ήταν γνώστης και μέρος του σχεδίου για την διάλυση της Ευρώπης όπως την ονειρεύονται ακόμα οι δημοκράτες πολίτες: Σε ότι μας αφορά εμάς τους Έλληνες, δεν υπάρχει δυνατότητα να αντιδράσουμε, ή να διαπραγματευτούμε την ύπαρξή μας μέσα σε αυτόν τον σημερινό βούρκο, που λέγεται ευρωπαϊκή ένωση! Κάθε ώρα, ημέρα, εβδομάδα, μήνες, που συνεχίζουμε μέσα σε αυτόν τον βούρκο, το μόνο που θα επιτύχουμε είναι έναν αργό και φρικιαστικό θάνατο, όχι μόνο τον δικό μας, αλλά και των παιδιών μας, αλλά ακόμα το χειρότερο τον αφανισμό του Ελληνισμού και όλο αυτό το σχέδιο στο μεγαλύτερο κομμάτι του είναι για τον διαμελισμό, αλλοίωση, ξεπούλημα, όλης της ελληνικής κληρονομιάς και περιουσίας! Για αυτό πλέον δεν έχουμε επιλογές ειρηνικές, πολιτισμένες, βρισκόμαστε στο σημείο που τα πρόβατα έχουν να διαλέξουν μια από τις δυο επιλογές, Έχουμε τα πρόβατα στο μαντρί και όσα δεν θέλουν να πάνε ειρηνικά στο σφαγείο και βελάζουν, οι τσοπάνηδες πάνε και τους λένε, μην φοβόσαστε, δεν θα σφάξουμε εσάς, αλλά τα άλλα πρόβατα και μετά πάνε στα άλλα πρόβατα και λένε το ίδιο, με αποτέλεσμα να περιμένουν τα πρόβατα διχασμένα, ότι δεν είναι για αυτά, αλλά για τα άλλα πρόβατα, ενώ ταυτόχρονα, τους λένε και για τους λύκους που παραμονεύουν έξω από το μαντρί! Αφού θα μας σφάξουν οπωσδήποτε, γιατί να μην βγούμε έξω από το μαντρί, σίγουρα κάποιοι θα γλυτώσουν να συνεχίσουν, ενώ από το μαντρί, δεν θα γλυτώσει κανένας!

ΓΡΕΤΙΧ Α
Αυτό όμως προϋποθέτει ότι δεν ακούμε τα πουλημένα ΜΜΕ, αποποιούμαστε τα κόμματα και όλους τους πολιτικούς με αποκοπή από αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα. Κουβεντιάζουμε πως θα ενωθούμε κάτω από το όνομα πατρίδα, ελευθερία, ανεξαρτησία, χωρίς ιδεολογίες, συνδικαλιστές, κομματάρχες, θρησκευτικούς, ΜΚΟ, ανθρωπιστικές οργανώσεις, εκλεγμένες οργανώσεις γονέων και κηδεμόνων και άλλες πούστικες ίντριγκες!
Αυτά τα κάνουμε αδελφικά, πατριωτικά, φανερά, νόμιμα στον χώρο εργασίας, στην βόλτα, στην διασκέδαση, στον καφέ, στις αγορές μας σαν να είμαστε στο οικογενειακό τραπέζι!
Μόνο μια γροθιά με άλλα τα δάχτυλα ενωμένα θα τους συντρίψουμε, ναι λαϊκή Επανάσταση, τουλάχιστον όσοι πεθάνουν, θα πεθάνουν όρθιοι και υπερήφανοι και όσοι μείνουν θα προστατέψουν τις θυσίες τους!

 
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://www.arxaiaithomi.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις