Οι Βρετανοί δεν είναι Έλληνες

Η Βρετανία αναστάτωσε την εφησυχασμένη Ηνωμένη Ευρώπη. Οι Βρετανοί απέδειξαν ότι δεν είναι Έλληνες. Όταν λένε κάτι το εννοούν και δεν αλλάζουν γνώμη επηρεαζόμενοι από τα συστημικά ΜΜΕ.
Είπαν βροντερό «ΟΧΙ» στη σημερινή ΕΕ, όχι τόσο γιατί είναι αντιευρωπαϊστές, αλλά γιατί δεν συμφωνούν με την Ευρώπη της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Είπαν ΟΧΙ γιατί δεν βάζουν νερό στο κρασί της εθνικής ανεξαρτησίας τους. Είπαν ΟΧΙ γιατί δεν ήθελαν να ξεπουλήσουν τη Βρετανία στο Βερολίνο.
Αντίθετα μ' εμάς που ξεπουλάμε ιερά και όσια για μια χούφτα ευρώ. Δεν είναι σαν εμάς που χαρίσαμε την εθνική αξιοπρέπεια στον κύριο Σόιμπλε. Σαν εμάς που γίναμε η χλεύη των Σλοβάκων.
Ακόμη και μετά τη γενναία πράξη των Βρετανών, οι δικοί μας άρχοντες κλαίνε και οδύρονται για τη σωτηρία της ΕΕ –της Ευρώπης της κυρίας Μέρκελ, του κυρίου Σόιμπλε και των τοκογλύφων.
Αυτό που έκαναν τώρα οι Βρετανοί έπρεπε να το πράξουμε εμείς το 2010 όταν, με την αμέριστη βοήθεια του «Εφιάλτη» ξεπουλήσαμε τα πάντα στους γραφειοκράτες των Βρυξελλών κα του ΔΝΤ.
Επιτρέψαμε σε έναν Τόμπσεν να μας υποτιμά, να μας προσβάλει και να μας εξουθενώνει. Επιτρέψαμε σε έναν Σόιμπλε να μας υβρίζει και σε μια Ρουμάνα να μας χαστουκίζει. Ας μην ξεχάσουμε ποτέ τους «κυρίους» Γ. Παπανδρέου, Λουκά Παπαδήμο, Α. Σαμαρά, Ευάγγελο Βενιζέλο, Αλέξη Τσίπρα -αυτά τα παλληκάρια που οδήγησαν την υπερήφανη Ελλάδα «Λουλού» στην αυλή του Βερολίνου.
Όχι δεν είναι προδότες. Ανθρωπάκια είναι που για να διατηρήσουν την εξουσία ξεπούλησαν την Ακρόπολη και την αξιοπρέπειά μας στους βαρβάρους.

http://www.spirospero.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις