Το χρέος είναι απάτη!

«Το ελληνικό χρέος δεν είναι ως επί το πλείστον ελληνικό χρέος. Το χρέος το οποίο η Γερμανία και άλλες χώρες απαιτούν να πληρώνεται αφορούν χρήματα που οι Έλληνες δεν πήραν! Έτσι, οι Έλληνες δεν οφείλουν αυτά τα χρήματα. Πρόκειται για απάτη, γιατί οι Έλληνες δεν επιβαρύνονται με το χρέος» την επισήμανση αυτή έκανε ο Αμερικανός πολιτικός ακτιβιστής και ιδρυτής του κινήματος LaRouche, Lyndon LaRouche.
Μέσω του νέου του άρθρου, ο κορυφαίος πολιτικός εξηγεί ότι το χρέος της Ελλάδας είναι πλασματικό, ενώ τονίζει πως η χώρα μας ζητά από την Ε.Ε, να αναπτυχθεί η οικονομία της Ευρώπης και να σταματήσει η διοίκηση μέσω Wall Street-Λονδίνου.
Σύμφωνα με τον Lyndon LaRouche, ο κίνδυνος να ξεσπάσει 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος, είναι μεγαλύτερος από ποτέ, καθώς σε περίπτωση που δεν αναπτυχθεί η οικονομία της Ευρώπης, οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές, με την Ρωσία να εξελίσσεται σε δύσκολο "εχθρό".
Ο Πολιτικός αναφέρει παράλληλα, ότι οι απαιτήσεις ΔΝΤ και Αμερικής για την Ελλάδα δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν και τονίζει ότι ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Jack Lew, είναι ο βασικός υποστηρικτής του ελέγχου μέσω Wall Street!
«Πρέπει να τονίσουμε ότι αυτό το γεγονός είναι πρωταρχικής σημασίας για τις ΗΠΑ. Μπορεί να βυθιστεί η Wall Street εξαιτίας του. Αν υποβαθμιστεί η ελληνική απάτη, θα ξεκινήσει μια αλυσιδωτή αντίδραση του διεθνούς υπερατλαντικού συστήματος, όπως το σύστημα της Wall Street, το βρετανικό κ.α. Σε αυτούς τους ανθρώπους οφείλεται το χρέος και όχι στους Έλληνες» γράφει ο αμερικανός πολιτικός. 
Στο εκτενές άρθρο του, ο LaRouche εξηγεί πως η Ελλάδα όπως και η Πορτογαλία, υπέπεσαν σε μια οικονομική πλεκτάνη, κατά την οποία το ένα δάνειο έφερε το άλλο, ύστερα από σχέδιο της Ε.Ε και της Αμερικής...

 http://voicenews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις