Τόσα πολλά προβλήματα η ταυτότητα γιατί τους καίει;

auto
Δηλαδή σκέψου λίγο… πόλεμος παντού … για παγκόσμιο πάμε… πείνα στο 75% του πλανήτη μπορεί να είπα και λίγο… παιδιά πεθαίνουν ανα 15 δευτερόλεπτα …
Μόλυνση , εγκληματικότητα , ανισότητα , εκμετάλλευση , έλλειψη πόρων , έλλειψη παιδείας ,αδικία , και πόσα ακόμα άλυτα προβλήματα αυτού του πολιτισμού ….αλλά εκεί …εκειειειει….ο άρρωστος…
εκειειειειειει!
Στην ταυτότητα….τι θα λύσει η ταυτότητα από τα αληθινά προβλήματα της γης ..εε τι θα λύσει ; ΤΙΠΟΤΑ δεν θα λύσει ..μόνο ένα πράγμα θα λύσει ..την ανασφάλεια σου !
Όσο για τους υπάλληλους … αυτούς που τους ψηφίζουμε για να κάνουν το καλό στην χώρα…. αυτοί  που υιοθετούν διάφορες ιδεολογίες αβασάνιστα φθάνει μόνο να υπάρχουν σε ένα σχήμα … αυτοί που δεν γέννησαν ποτέ στην Ζωή τους μια ουσιώδη ιδέα μια δική τους μεταρρύθμιση…αυτοί που κόπτονται να είναι καλοί υπάλληλοι που θα δημιουργήσουν τις νέες ταυτότητες …. την νέα τεχνολογία ….Αυτοί αδερφέ μου γελούν με σένα και μένα ..λέγοντας πόσο κουτοί είμαστε να πιστεύουμε σε προφητείες κοκ κοκ…Όταν ζητούσαν όμως την ψήφο σου έκαναν τον Σταυρό τους!
 
Εγώ δεν φωνάζω λόγο εκκλησίας …η προφητειών …φωνάζω γιατί υπάρχει ένα θεμελιώδες δικαίωμα …Η ΕΠΙΛΟΓΗ και αν στερησετε την επιλογή στον ελευθερο άνθρωπο θα είστε το χειρότερο ον που πέρασε ποτέ πάνω από την γη ….!
Έχω δικιά μου προφητεία για το σακί σας … … Εσείς  που θα το φέρετε το τσιπακι θα βγάζετε τα μάτια σας …φθάνει να ξαναδείτε το παιδί σας ελεύθερο!!!!

http://katohika.gr/
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις