Ρίξτο ρε "βλάκα" στην κάλπη, τι ψάχνεις(;) ....

Ρίξτο ρε "βλάκα" στην κάλπη, τι ψάχνεις(;) ....ότι και να ψηφίσεις ο Γερμανογαλλικός άξονας θα βγει.... φαίνεται να λέει στη ΦΩΤΟ, ο "Αρχιερέας(κατά τον Κ.Α.Κ) της Διαπλοκής"
 

Είμαστε όλοι πιασμένοι στην Απόχη τουςψηφίζουμε -τώρα- αναγκαστικά τα πρόσωπα της δικής τους επιλογής(!), δεν υπάρχει Ελπίδα ....εκτός -ίσως- κι' αν μεταφέρουμε -νομίμως- τον τόνο στην λήγουσα του "ψαρο-θηρευτικού"
τους εργαλείου ....ναι είμαστε πλέον "ψάρια" πιασμένα στα "αόρατα δίχτυα" ....του -διαχρονικά- Διεφθαρμένου Σοσιαλισμούκαι(κατά τον κ. "Πρωτοκρασάτο-Προαλειφόμενο Πρωθ.") του "Λαϊκού Κοσμοπολιτισμού"(;)  -αντίδοτο του "Λαϊκού Καπιταλισμού"-  ....είμαστε μάγκες μου(κάποιοι "βλαχόμαγκες" το "παίζουν" αόμματοι) απολύτως εγκλωβισμένοι.
Κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες δεν υπάρχουν ....μόνο "άγνωστα" συμφέροντα, "αγνώστων" εντολοδόχων.
Μας έβαλαν στο σκοτεινό "τρυπάκι" της απόλυτης πολιτικής αδράνειας ....
Το πρόβλημα του Ελληνικού χρέους ....δεν είναι  που κρατάει τον "λαδωμενο-κλέφτη"(Χ. Κολ)-Σόιμπλε και την Μέρκελ στις θέσεις τους στην Καγκελαρία(;)  Χωρίς το Ελληνικό πρόβλημα ....θαρρείτε πως οι Γερμανοί ψηφοφόροι δεν θα τους είχαν πετάξει στο δοχείο -της ιστορίας- των αχρήστων και επικινδύνων πολιτικών υπολειμμάτων ....της "μούργας του Λαδιού και του Λαδώματος"; 
Επισείουν -μέσω της "εξελιγμένης Γερμανικής προπαγάνδας"- τον κίνδυνο απώλειας κάποιων βαθμίδων από την ευμάρεια του μέσου πολίτη της 'Bundesrepublik Deutschland" ....κι' έτσι παραμένουν στην εξουσία, καλλιεργώντας δηλαδή φόβο και τρόμο ....όπως και οι δικοί μας!
- Εδώ στην Χώρα μας έχουν -οι "βόρειοι οικονομικοί επιδρομείς"- τους "οικονομικούς τους πράκτορες" και εξηγούμεθα ....άλλο Γερμανόφιλοι και άλλο "Γερμανο-τρεφόμενοι" ....υπάρχει πρόβλημα !!!!

"Καταφέραμε" ρε Ελληνάκο να "ξεπλύνουμε, ακόμη και τις πομπές και τα καμώματα του "Ολανο-καζανόβα" της Γαλλικής Δημοκρατίας ....κι' έτσι με την -ομολογουμένως πιο κομψή- "εξελιγμένη Γαλλική προπαγάνδα" οι Γάλλοι ξέχασαν τα σέξι καμώματα του Προέδρου τους, για να διασφαλίσουν -όπως και οι Γερμανοί- το βιοτικό τους επίπεδο ....από τον κίνδυνο της υποβάθμισής του,  λόγω -ενδεχόμενου- Grexit και των -όποιων- συνεπειών του για την Γαλλική οικονομία.
.Ο "ΥΠΟΚΎΠΤΩΝ" ΣΤΙΣ "ΠΡΟ-ΕΚΛΕΓΜΈΝΕΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΈΣ ΠΡΟΤΆΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ  "ΛΎΣΕΙΣ"  ...."ΔΟΚΕΊ ΣΥΝΑΙΝΕΊΝ" ....ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΎΤΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΕΊ (ΑΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΈΠΟΥΝ) ....ΜΕΤΆ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ!

 http://www.oxafies.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις