Ο κόσμος δεν είναι αυτός που μας έδειξαν !

freemasons
Ξυπνα ο κόσμος δεν είναι αυτός που σου έδειξαν ..
Το 1852 η γαλλική Στοα ελευθερο μασoνων σχεδιασε ένα «Συμβολικο Σκίτσο» μιας θεάς που κραταει έναν πυρσό. Η θεα Στέκεται μπροστά από δύο πυλώνες, όπως φαίνεται στη φωτογραφια.
34 Χρόνια αργότερα, το 1886 στην Αμερική ανεγερθεί το ίδιο θεμα ..μια Θεά με το φακό (το Άγαλμα της Ελευθερίας), ένα δώρο από τη Γαλλία ….. και 121 χρόνια αργότερα, οι «δίδυμοι πύργοι» ανεγέρθηκαν από τον David Rockefeller….
Μεσα στην πάροδο του χρόνου, το 1852 η γαλλικη στοα δημιουργησε ενα σκίτσο το οποιο μετα απο χρονια σκόπιμα εκδηλώθηκε στη Νέα Υόρκη, στο μεγάλο μήλο.
Γιατί υπήρχαν 110 οροφοι σε κάθε ένα από τους δίδυμους πύργους;
Rockefeller = 110 σε Gemetria.
Υπάρχει ενα πεδίο όπου οι λέξεις είναι αξίες, όπου οι αξίες είναι εκδηλώσεις ,όπου οι εκδηλώσεις είναι περιορισμένες σαν επιλογές !
Σκέψου σε έναν κβαντικό υπερυπολογιστη που μπορεί να πάρει ένα τρισεκατομμύριο αποφάσεις και υπολογισμούς ..εσύ με την δική σου υπολογιστική ισχύ (νου) η οποία έχει κοιμηθεί…πόσες επιλογές μπορείς και ποιες από αυτές είναι δικές σου …η είναι εμφύτευση μέσω πληροφορίας άλλων;
Ελεγχόμαστε πλήρως μέσα στον πλανήτη φυλακή τους …δίνοντας μας την ψευδαίσθηση της επιλογής μας … μέσα σε στενά δικα τους όρια επιλογών μας!
Ελέγχουν το πεδίο μας, οι μόνοι που μπορούν να έχουν επιλογή είναι αυτοί οι οποίοι κατανόησαν την φυλακή και έθεσαν τον εαυτό τους στην κατάσταση της μη ύπαρξης μέσα στην πληροφορία τους ….με απλά λόγια άρχισαν να βλέπουν την πληροφορία από άλλη πλευρά!

 http://katohika.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις