Ζητούνται ηγέτες!‏


Φαῦλοι ἄρχοντες διαπλάθουν φαύλους πολῖτες…..
Αυτό που σήμερα λείπει από τους Έλληνες ηγέτες και ο πολίτης το αποζητεί, είναι η ειλικρίνεια, η διαύγεια, ο εθνικός ζήλος για αναβίωση της χαμένης μας εθνικής αξιοπρέπειας και υπερηφάνειας. Της ανασύστασης της εθνικής και θρησκευτικής μας κυριαρχίας επί του φυσικού και πνευματικού μας χώρου.
Το αίσθημα της φιλοπατρίας και η αγάπη προς αυτούς και αυτά που μας γέννησαν, έθρεψαν, γαλούχησαν με αίμα και ιδρώτα, ώστε εμείς περήφανοι σήμερα να κοκορευόμαστε ότι είμαστε γνήσια παιδιά τους και άξιοι συνεχιστές των κόπων, των μόχθων και των θυσιών τους.

Στο αίμα μας το DNA του Λεωνίδα και των 300 μαχητών του μας κραυγάζει! Του Αλέξανδρου μας καλεί! Του Γέρου του Μοριά μας κεντρίζει! Των αθανάτων του Αλβανικού μετώπου καίει στις φλέβες μας. Των ανδρειωμένων της Κύπρου μας μεθά αλλά και κάθε σύγχρονου ήρωα η αυτοθυσία, γίνεται κάλεσμα, κραυγή, πολεμική ιαχή, ανάταση σώματος και ψυχής..

Ο αποτελεσματικότερος τρόπος να κερδίσεις τον άνθρωπο και πολίτη ΕΛΛΗΝΑ είναι η πραγμάτωση μίας εθνικής, συλλογικής προσπάθειας, στο να καταδείξεις αυτόν άξιον και γνήσιον συνεχιστήν της ράτσας, της φυλής και της γενιάς που τον έχει αναδείξει κατά την ιστορική διαδρομή της χώρας του σε Ήρωα και Ηρωομάρτυρα!

Για να γίνουν όμως όλα αυτά…ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΗΓΕΤΕΣ…(ζητείται και λαός να τους εκλέξει!)
διότι….Φαῦλοι ἄρχοντες διαπλάθουν φαύλους πολῖτες…..
και από δαύτους δυστυχώς χορτάσαμε! ( ..και από τους μεν και από τους δε.)

Anjia Erricson
triklopodia.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις