Ένα παιδί μάς δίνει ένα μάθημα ζωής

Ένα καινούριο σύντομο βίντεο κινουμένων σχεδίων έχει κάνει αίσθηση αυτές τις ημέρες στο διαδίκτυο τόσο για τη θεματολογία του όσο και για την τεχνολογία του.
Η εταιρεία software “Epic Cames” που είναι υπεύθυνη για μία σειρά από ευρέως διαδεδομένα παιχνίδια -όπως το πολυβραβευμένο Infinity Blade- καθώς και για τη δημιουργία μίας από τις πλέον επιτυχημένες μηχανές απεικόνισης γραφικών, την Unreal Engine, στρέφει για μία ακόμα φορά τα βλέμματα επάνω της με ένα μικρής διάρκειας βιντεάκι κινουμένων σχεδίων που ξεχωρίζει τόσο για την τεχνολογία του όσο και για τη θεματολογία του.
Με κεντρικούς πρωταγωνιστές ένα μικρό αγόρι και το χαρταετό του, το βίντεο μας μεταφέρει –χάρη και στα μοναδικά του γραφικά- σε έναν αληθοφανή κόσμο γεμάτο πεδιάδες, βουνοκορφές, δάση και μία φύση που οργιάζει. Ο μικρός μας ήρωας επιδίδεται σε ένα αγωνιώδες κυνήγι του χαρταετού του -που του έφυγε από τα χέρια-, θα προσπεράσει εμπόδια και θα οδηγηθεί σε μία καλά κρυμμένη σπηλιά η οποία θα του αποκαλύψει μία σημαντική αλήθεια ζωής.
Αν αγαπάς κάτι, άφησέ το ελεύθερο… και οι τίτλοι τέλους πέφτουν.
Οι δημιουργοί του εν λόγω βίντεο πέτυχαν τον σκοπό τους και μάλιστα με θεαματικά αποτελέσματα καθώς κατάφεραν με ένα απλό στην ιδέα βίντεο, που έχει όλα τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά για να συγκινήσει, να γνωστοποιήσουν την εξέλιξη του Unreal, το Unreal Engine 4.
Απολαύστε τα υπέροχα γραφικά και θυμηθείτε ένα γνωμικό που μπορεί να ακούγεται γραφικό αλλά εμπεριέχει γερές δόσεις αλήθειας. 


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις