Αν πιστεύεις ένα ψεύτη τότε γίνεσαι και εσύ ένας ψεύτης!!!

Και αν όλοι οι άλλοι πιστεύουν στο ψέμα που το σύστημα ισχυρίζεται και αν όλα τα αρχεία παρουσιάζουν το ίδιο παραμύθι τότε το ψέμα περνά μέσα στην ιστορία

και γίνεται αλήθεια ! Αυτός που ελέγχει το παρελθόν και συνεχίζει το ψέμα του συστήματος ελέγχει εξίσου και το μέλλον...αυτός που ελέγχει το παρών ελέγχει και το παρελθόν!
Ξέρεις φίλε μου δεν αλλάζει κάτι όσο και αν χώνεις το κεφάλι στην άμμο !! Όσο και αν θες

να βγάλεις από μέσα σου αυτό τον φόβο και την ντροπή δεν θα το καταφέρεις με το να συνεχίζεις να κάνεις η ότι δεν πιστεύεις η ότι δεν βλέπεις!!
Ο πόνος και η προδοσία είναι εδώ , τα δύσκολα σε αυτό το έργο ήρθαν , το καμπανάκι χτύπησε και έχει ξεκινήσει και ο δικός σου Γολγοθάς!!
Ξέρεις φίλε δεν θα περάσει σύντομα είμαστε μόνο στην αρχή! Το τέλος αυτού του θρίλερ είναι σίγουρο ότι θα μας βρει όλους μαζί και μάλιστα ενωμένους ! Όσοι από εμάς συνεχίσουμε να είμαστε μέσα στην ψευδαίσθηση αυτής της συχνότητας που μαζί συμφωνήσαμε να ονομάζουμε ζωή θα έχουμε βγει ποιο δυνατοί και ποιο σοφοί στο τέλος!! Από όλο αυτό φίλε θα δημιουργηθούν νέες ευκαιρίες ,καλύτερα αισθήματα ,δυνατότεροι και πιο αληθινοί άνθρωποι. Από αυτό το μικρο κομμάτι της αιώνιας ιστορίας το Έθνος μας στο τέλος θα δείξει ότι δεν είναι τυχαία ένα έθνος που άντεξε σε τόσα πολλά και πάντα βγήκε νικητής !! 
Άλλα φίλε μου όσο επιμένεις στον στρουθοκαμηλισμό σου επιμηκύνεις και εσύ το μαρτύριο όλων μας!! Αν συνεχίζεις να πιστεύεις σε ψέματα σε κάνουν και εσένα ένα ψεύτη και μάλιστα τον χειρότερο γιατί αναγκάζεσαι να λες ψέματα στο ποιο κοντινό σου είδωλο...τον εαυτό σου!
Όσο ποιο γρήγορα πιεις το πικρό ποτήρι τόσο πιο γρήγορα  θα ξεκινήσεις την περίοδο κάθαρσης σου ! Και εσύ και εγώ μαζί! Για αυτό φίλε σε παρακαλώ βγάλε το κεφάλι απο την άμμο ...Τώρα!!! ΔΕιξε επιτελούς την φτιαξιά σου... παρ το σαν άνθρωπος !! Αποδέξου ότι ποτέ δεν ήσουν τίποτα παραπάνω από σκλάβος!! 


STRANGER




Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις