Ροκ σταρς που συνεχίζουν και μετά τα 70 τους.....

Ο Paul Simon είχε πει σε ηλικία μόλις 26 ετών, ατενίζοντας το μέλλον του με τον Art Garfunkel τραγουδώντας μαζί το «Old Friends», «μπορείτε να μας φανταστείτε χρόνια μετά, να μοιραζόμαστε ένα παγκάκι σιωπηλά; Πόσο τραγικά περίεργο να είσαι 70;». Αυτά τα «τραγικά περίεργα» 70ά του γενέθλια πέρασαν το 2011 για τον Paul Simon, αλλά τελικά δεν ήταν όσο επώδυνα φανταζόταν, αφού δεν τον βρήκαν καθισμένο σε κάποιο παγκάκι, αλλά επάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια περιοδείας του με καινούργιο άλμπουμ. Και μάλλον απέχει πολύ από τη γέρικη φιγούρα που περιέγραφε χρόνια πριν. Άλλωστε και οι περισσότεροι φίλοι του έχουν περάσει ήδη τα 70, αλλά συνεχίζουν ακμαίοι το έργο τους... Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί...

Mick Jagger (70)
Γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1943 και κυκλοφόρησε το πρώτο του single σε ηλικία μόλις 19 ετών. Ως μέλος των Rolling Stones περιόδευσε με το γκρουπ αυτή τη χρονιά και μάλιστα ήταν headliners στο Glastonbury Festival. Και το 2014 αναμένεται γεμάτο...
Aretha Franklin (71)
Γιόρτασε τα 71α γενέθλιά της τον περασμένο Μάρτιο και κυκλοφόρησε δε το τελευταίο μέχρι στιγμής άλμπουμ της μόλις 2 χρόνια πριν. Συνεχίζει ακμαία, μετά από μια μικρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της πριν 2 χρόνια.
Paul McCartney (71)
Γιόρτασε κι αυτός τα 71α γενέθλιά του τον περασμένο Ιούνιο και συνεχίζει ακμαίος και δυναμικός τη μουσική του πορεία. Κυκλοφόρησε μάλιστα πολύ πρόσφατα τον τελευταίο του μέχρι ώρας δίσκο και συνεχίζει να παρουσιάζει 3ωρες συναυλίες ανά τον κόσμο. Bob Dylan (72)
Γεννήθηκε το 1941, αλλά στα 71 του χρόνια κυκλοφόρησε καινούργιο δίσκο, ενώ περιοδεύει και σε όλο τον κόσμο με την «ατελείωτη» περιοδεία του (Never Ending Tour) από το καλοκαίρι του 1988.
Ringo Star (73)
Ο θρυλικός ντράμερ των Beatles έχει γίνει ήδη 73, αλλά συνεχίζει ακάθεκτος τις μουσικές τους δημιουργίες. Κυκλοφόρησε νέο δίσκο το 2012 και φροντίζει να περιοδεύει σχεδόν κάθε 2 χρόνια με νέα μπάντα.
Jerry Lee Lewis (78)
Είναι ήδη 78 και έχει μειώσει χαρακτηριστικά τις ζωντανές του εμφανίσεις, σε ελάχιστες τον χρόνο. Παρ’ όλα αυτά πριν 3 χρόνια κυκλοφόρησε τον δίκσο του «Mean Old Man».
Frankie Valli (79)
Εκτός από το ότι συνεχίζει να δοκιμάζει τις δυνάμεις του μαζί με την μπάντα Four Seasons, φροντίζει να εμφανίζεται αραιά και που και σε γνωστή αμερικανική σειρά.
Brian Wilson (71)
Ο συνθέτης των Beach Boys, στα 71 του χρόνια περιοδεύει μαζί με τους άλλους δύο του συγκροτήματος Al Jardine και David Marks, ενώ πριν ένα χρόνο κυκλοφόρησε και τον τελευταίο του δίσκο.
Leonard Cohen (79)
Η πιο ερωτική ίσως, φωνή παραμένει δυνατή και τρυφερή ακόμα και μετά από 79 ολόκληρα χρόνια. Το 2012 κυκλοφόρησε το εξαιρετικό άλμπουμ «Old Ideas» και συνεχίζει την παρουσίαση του δίσκου του με περιοδείες ανά τον κόσμο. Art Garfunkel (71)
Ο μισός από το δίδυμο Simon & Garfunkel, Art Garfunkel, έχει συμπληρώσει τα 71 χρόνια και ορισμένα προβλήματα με τη φωνή του τον κράτησαν μακριά από περιοδείες, αλλά συνεχίζει να κάνει ορισμένες εμφανίσεις. Με τον Paul Simon περιόδευσαν μαζί τελευταία φορά το 2010.
Eric Burdon (72)
Ο γνωστός frontman των Animals μπορεί να έχει γίνει 72, αλλά μόλις κυκλοφόρησε νέο δίσκο και συνεχίζει ακάθεκτος να περιοδεύει με τους νέους... Animals.
 http://www.clickatlife.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις