Το Χρονικό μιας Προαναγγελθείσας Εξέγερσης

Το Χρονικό μιας Προαναγγελθείσας Εξέγερσης

Τούτη η κατάθεση συναισθημάτων συντάσσεται αφορώντας τον «Μέλλοντα Χρόνο», όπως φτωχά ως «Μέλλοντα» επιχειρούμε να τον ορίσουμε εμείς οι άνθρωποι, σε ήδη «Παρελθόντα Χρόνο», εν τω μέσω του «Αιώνιου Τώρα» που είναι συντονισμένο το Σύμπαν.

Σ’ αυτό το «Αιώνιο Τώρα» συντελείται και το Πριν και το Μετά ήδη. Μέσα στην Αρχή βρίσκεται το Τέλος, «το Τέλος του Παιχνιδιού». Εν Αρχή ην το Τέλος και το Τέλος ην η Αρχή.


Τέλος λοιπόν σ’ αυτό το αποκρουστικό, γλοιώδες, αναίσθητο παιχνίδι της ένδειας και της μιζέριας των ψυχών, της αποκτήνωσης του πνεύματος, της εμπορευματοποίησης της λαγνείας και της χορήγησης της ως υποκατάστατο του Αληθινού Έρωτα και της Αληθινής Ηδονής, αυτής που εμπεριέχει το αγκάλιασμα των ψυχών μέσα από τη σάρκα.


Εξεγερθείτε Εντός σας! Γκρεμίστε όλα τα ψεύτικα είδωλα που σας σκλαβώνουν με τη λατρεία τους.
Διαλύστε όλα τα πρότυπα και τα στερεότυπα που σας έκαναν γονική παροχή.
Απεκδυθείτε όλους τους ρόλους που σας επέβαλε η επαγγελματική σας καριέρα και η κοινωνική σας τοποθέτηση.
Διαγράψτε αυτήν την ανάγκη να ανήκετε «δήθεν κάπου». Δεν ανήκετε πουθενά και σε κανέναν, ούτε καν στον Εαυτό σας. Είστε του Σύμπαντος: «Εγώ Είναι Άλλοι».
Αρνηθείτε κάθε πολιτική πεποίθηση που χρωματίζεται. Το κοινό όφελος δεν έχει χρώμα, ούτε κανένας μπορεί να το πραγματοποιήσει μόνος του. Το Ουράνιο Τόξο είναι πολλά χρώματα μαζί.

Αρνηθείτε κάθε θρησκευτικό Δόγμα. Η Αγάπη στη Ζωή, στον Άνθρωπο, στα Συναισθήματα, στις Αισθήσεις, στο Δίκαιον, δεν εντάσσεται σε καμία μέθοδο προσέγγισης. Η πίστη βασίζεται στην αίσθηση του παραλόγου.
Γελάστε, κλάψτε, ερωτευθείτε, ουρλιάξτε, απελπιστείτε, οργιστείτε, σαρκάστε και αυτοσαρκασθείτε, αναγνωρίστε τα ελαττώματά σας, δείξτε κατανόηση στα μείον του άλλου, ψάξτε το ταίρι σας και αγκαλιάστε το έξω από συμβάσεις. Μην ντρέπεστε γι’ αυτό που νοιώθετε. Απαιτείστε και αν σας αρνηθούν, αποσπάστε. Προσφέρετε εκεί που αξίζει και μόνο.

Εκπληρώστε την αποστολή σας προς το Σύμπαν και ΟΧΙ τις «υποχρεώσεις» σας προς το εικονικό κοινωνικό κατεστημένο. Σκοτώστε τον δεσμοφύλακα μέσα σας. Λυτρώστε τη δύστυχη πλευρά του Εαυτού σας.


Και τότε θα είστε έτοιμοι.
Ξεχυθείτε σαν πυρκαγιά, πλημμυρίστε τα πάντα σαν παλίρροια. Γκρεμίστε όλη τη σαθρότητα και την κατάντια της κοινωνίας. Γίνετε η Αλήθεια, αυτό που δεν γίνεται να ξεχαστεί. 
«Κι έγινε η σπίθα πυρκαγιά, και πέλαγος η στάλα»
Ξεσκούφωτοι και ακάλυπτοι. Αντικρούστε κατάματα τους δυνάστες σας και φτύστε τους στα μούτρα. Ραπίστε ηχηρά την αποχαυνωμένη θρασύτητά τους. Οι Επαναστάτες εκτίθενται δεν καλύπτονται στην ανωνυμία.


ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ Σπαρτιάτες στις Θερμοπύλες του Ονείρου σας.

«’Η ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ». Ο θάνατος του κορμιού είναι η απελευθέρωση του Όντος. Μην φοβάστε να γίνεται Αθάνατοι.


Κλείνω καταθέτων ένα Ολάνθιστο Αμήν στην κάθε μορφή Αντίστασης. 


ΖΑΜΠΑΡΔΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


Σχετικό Άρθρο:
Ο Άγριος Λίβελλος της Αληθινής Ελευθερίας

RAMNOUSIA

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις