Οι 10 κορυφαίες οφθαλμαπάτες του 2012

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη οφθαλμαπάτης και τη φετινή χρονιά είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε αρκετές εντυπωσιακές περιπτώσεις. Δείτε 10 από αυτές που κατάφεραν να παίξουν με το μυαλό μας, στη λίστα που ακολουθεί.

10. Το ασανσέρ που καταρρέει
Οι 10 κορυφαίες οφθαλμαπάτες του 2012 (5)
Η LG βρήκε έναν πραγματικά τρομακτικό τρόπο να κάνει επίδειξη των νέων της οθονών σε ανυποψίαστους ανθρώπους. Δείτε εδώ το βιντεάκι
9. Τέχνη του δρόμου που «αιωρείται»
Οι 10 κορυφαίες οφθαλμαπάτες του 2012 (3)
Μια ωδή στο ιστορικό άλμα του Felix Baumgartner από το διάστημα, από τον street artist Fintan Magee. Το αναμορφικό έργο τέχνης έχει τίτλο Felix Backstroke.
8. Τοιχογραφία – Γιγάντιος διακόπτης On/Off
Οι 10 κορυφαίες οφθαλμαπάτες του 2012 (2)
Ρεαλιστικό έργο τέχνης από τον Ισπανό καλλιτέχνη Escif. Δείτε περισσότερα graffiti μεγάλης κλίμακας
7. Ένα δωμάτιο που τρελαίνει το μυαλό
Οι 10 κορυφαίες οφθαλμαπάτες του 2012 (10)
Η Βραζιλιάνα καλλιτέχνις Regina Silveira δημιούργησε μια εκπληκτική εγκατάσταση με τίτλο Depth που μοιάζει με μια ατελείωτη άβυσσο στην οποία μπορείς να περπατήσεις.
6. Εικόνες «οπτικής δόνησης»
Οι 10 κορυφαίες οφθαλμαπάτες του 2012 (6)
Ζαλιστήκατε; Δεν σας κατηγορούμε! Επειδή ωστόσο οι συγκεκριμένες οφθαλμαπάτες είναι εντυπωσιακές δείτε περισσότερες του συγκεκριμένου είδους εδώ
5. Ένα αγόρι περνάει μια ετοιμόρροπη γέφυρα
Οι 10 κορυφαίες οφθαλμαπάτες του 2012 (9)
Ο Nikolaj Arndt είναι ένας από τους κορυφαίους καλλιτέχνες στην κατηγορία 3D street art και ειδικεύεται στο να μας δίνει την αίσθηση πως υπάρχουν κρυφοί κόσμοι ακριβώς κάτω από τα πόδια μας.
4. Κροκόδειλοι μέσα στο σπίτι
Οι 10 κορυφαίες οφθαλμαπάτες του 2012 (8)
Μια ακόμη εντυπωσιακή δημιουργία του Ρώσου καλλιτέχνη Nikolaj Arndt που δείχνει έναν βάλτο με κροκόδειλους ακριβώς κάτω από τα ξύλινα πατώματα.
3. Η καταρρέουσα Gotham City
Οι 10 κορυφαίες οφθαλμαπάτες του 2012 (1)
Η ομάδα Joe & Max δημιούργησε μερικές από τις καλύτερες οφθαλμαπάτες του δρόμου αυτή τη χρονιά. Μια από τις κορυφαίες ήταν αυτή για την κυκλοφορία της ταινίας The Dark Knight Rises, στους δρόμους της Μαδρίτης. Δείτε περισσότερες φωτογραφίες 3D τέχνης στους δρόμους
2. Το κτήριο που σε κάνει να νιώθεις σαν τον Spider-Man
Οι 10 κορυφαίες οφθαλμαπάτες του 2012 (7)
Στήθηκε στο Παρίσι το πρώτο τρίμηνο του έτους από τον καλλιτέχνη Leandro Erlich Δείτε περισσότερα εδώ
1. Περπατώντας στο νερό
Οι 10 κορυφαίες οφθαλμαπάτες του 2012 (11)
Ποιος άλλος θα μπορούσε να δημιουργήσει την καλύτερη οφθαλμαπάτη από την ίδια τη Μητέρα Φύση; Το Salar de Uyuni μοιάζει με τον μεγαλύτερο καθρέφτη στη Γη και αποτελεί την καλύτερη αφορμή για να επισκεφθείτε τη Βολιβία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις