Ποιά είναι τα πιο παράξενα... ποτά σε όλον τον κόσμο;

Θα μεθύσεις και μόνο που θα τα δεις αυτά τα ποτά! Δεν φαντάζεσαι τι συστατικά κρύβει το μπουκάλι τους...

Μπύρα με γεύση ντόνατ-σοκολάτα
Παράγεται στην Αλεξάνδρεια (Βιρτζίνια, ΗΠΑ). Είναι ειδική παραγωγή με την προσθήκη της πραγματικής σοκολάτας, και έχει άλλα πολλά νόστιμα συστατικά.

Κρασί με φίδι
Το πίνουν κυρίως στην Ασία. Για να το φτιάξουν βάζουν το φίδια σε μπουκάλι με κρασί από ρύζι. Λένε ότι αυτό το ποτό έχει φαρμακευτικές ιδιότητες και ευεργετικά αποτελέσματα για σχεδόν... τα πάντα! Από την τριχόπτωση έως και την σεξουαλική ικανότητα.

Πούλκε
Φτιάχνετε στο Μεξικό από τη ζύμωση του χυμού από ένα φυτό που ονομάζεται maguey. Είναι γνωστό από την εποχή των Αζτέκων!

Μπύρα με γεύση πίτσα
Ο Τομ και η Αθηνά Σίφρουτ φτιάξανε μια σπιτική πίτσα και  τους έμειναν πάρα πολλές ντομάτες και σκόρδα... Τότε σκέφτηκαν να τις βάλουν στην μπύρα και βγάλανε τελικά μια καινούργια συνταγή!

Λικέρ "Τρεις σαύρες"
Για να το φτιάξουνε, βάζουν σε λικέρ φτιαγμένο απο ρύζι τις σαύρες και το αφήνουν για κάποιες εβδομάδες. Μια παραδοσιακή ασιατική ιατρική πιστεύει ότι η ενέργεια από τις σαύρες πηγαίνει στο αλκοόλ και στη συνέχεια σε αυτόν που το πίνει.

Βότκα με σκορπιό
Μην ανησυχείτε... Οι τοξίνες του σκορπιού εξουδετερώνονται πριν μπει  στο μπουκάλι! Τα υπόλοιπα σχόλια είναι περιττά... Άραγε τολμάτε να το δοκιμάσετε;

Μπίρα από σκίουρος
Είναι h πιο σοκαριστηκή και ακριβή μπύρα στον κόσμο! Ένα μπουκάλι εισέρχεται στο δέρμα του σκίουρου, και κοστίζει €603!

Βότκα με μπέικον
Απλά οι Αμερικανοί πιστεύουν ότι το μπέικον μπορεί να κάνει τα πάντα πιο νόστιμα!

Μπύρα με τσίλι
Αυτό το ποτό είναι για ανθρώπους που λατρεύουν τις καυτερές γεύσεις! Σε κάθε μπουκάλι θα βρείς πιπεριές τσίλι!

Chicha
Αυτό το ποτό είναι ευρέως γνωστό από τους Ίνκας. Για να φτιάξουν την Chicha, οι γυναίκες του Περού... μασάνε το καλαμπόκι και μετά φτύνουν αυτό που έχουν στο στόμα σε ειδικό δοχείο με ζεστό νερό, όπου περιπλανιέται. Όταν είναι έτοιμο το πίνουνε από κολοκύθες.
 http://travelstyle.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις