ΑΕΚ - Νταντί Γιουνάιτεντ 1-1

Η Ένωση αν και είχε θεωρητικά εύκολο έργο απέναντι στην Νταντί Γιουνάιτεντ, χαλάρωσε υπρβολικά μετα το γκολ του Ντιόπ και στο τέλος απειλήθηκε ακόμη και με αποκλεισμό. Δείτε τα γκολ του αγώνα.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα έχει σίγουρα πολλά παράπονα από τους παίκτες του που νόμισαν ότι το ματς τελείωσε όταν ο Ντιόπ σημείωσε το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Σενεγαλέζος ξεκίνησε στην ενδεκάδα μιας και ο Λυμπερόπουλος αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού την τελευταία στιγμή.

Η Ένωση είχε τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού και στο 23' ο Ντιόπ με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ. Οι τυπικά γηπεδούχοι μιας και στο Γ. Καραϊσκάκης υπήρχαν μόνο οι 500 Σκοτσέζοι, δεν απειλήθηκαν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου αλλά φαινόταν ότι ήδη είχαν χαλαρώσει.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για την ομάδα του Μπάγεβιτς αφού η Νταντί αντιλήφθηκε ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες πρόκρισης είχε και το έκανε.

Έχασε την πρώτη της ευκαιρία στο ματς στο 65' με τον Ντέιλι και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στους αντιπάλους της.

Αυτοί όμως δεν αντέδρασαν και μάλλον φυσιολογικά ήρθε το 1-1 στο 78' με τον Ντέιλι να πλασάρει σωστά τον Σάχα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα "έσπασαν" καρδιές. Ο Σουόνσον βρέθηκε μόνος του στο ύψος της περιοχής αλλά το σουτ του ήταν άστοχο.

Τελικά με την ψυχή στο στόμα η ΑΕΚ πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Γεωργέας (46' λ.τ. Γκέντσογλου), Γιάχιτς, Μανωλάς, Λαγός, Μάκος, Ντιόπ, Καφές, Λεονάρντο (89' Καράμπελας), Σκόκο, Τζεμπούρ (58' Μπλάνκο)

ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Πίτερ Χιούστον): Πέρνις, Ντίλον, Ντίξον, Κόνγουεϊ, Σκοτ Ρόμπερτσον, Κανταμάρτερι (49' Γκούντγουιλι), Ντέβιντ Ρόμπερτσον (59' Σουόνσον), Μπουάμπεν, Γκομίς (63' Ντέιλι), Κένεθ, Γουότσον



πηγή : www.newsit.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις