Παραγουάη - Νέα Ζηλανδία 0-0

Η Παραγουάη πήρε τον βαθμό που ήθελε (0-0 με τη Νέα Ζηλανδία) και προκρίθηκε στη φάση των "16" ως πρώτη από τον 6ο όμιλο. Οι Ωκεάνιοι αποχαιρέτησαν με τρεις ισοπαλίες τη διοργάνωση.
Το πρώτο ημίχρονο πολύ γρήγορα θα ξεχαστεί, όχι μόνο από τους ουδέτερους θεατές αλλά και από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές. Η Παραγουάη είχε την κατοχή της μπάλας αλλά προσπαθούσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των Νεοζηλανδών μονάχα με μακρινά σουτ. Ως εκ τούτου δεν μπόρεσε να απειλήσει με αξιώσεις τον Πάστορ ο οποίος πέρασε ίσως το πιο ήσυχο 45λεπτο της καριέρας του. Ακόμη πιο ήσυχο, βέβαια, ήταν το πρώτο ημίχρονο για τον Ούστο Βιγιάρ.

Δυστυχώς, η εικόνα του ματς δεν άλλαξε δραματικά στο δεύτερο ημίχρονο. Το σκηνικό παρέμεινε ίδιο με τους Παραγουανούς να ανεβάζουν, ελάχιστα, το ρυθμό τους και τη διάθεσή τους να πετύχουν ένα γκολ. Ο Μαρτίνο απέσυρε Καρντόσο και Βαλντές και η είσοδος των Λούκας και Μπενίτες έδωσε μια σχετική φρεσκάδα στην Παραγουάη. Την ίδια ώρα οι Νεοζηλανδοί παρέμεναν προσηλωμένοι στο αγωνιστικό τους πλάνο και επισκέπτονταν σπανίως την περιοχή του Βιγιάρ.

Το τελικό 0-0 έστειλε την Παραγουάη στην επόμενη φάση και μάλιστα ως νικήτρια του 6ου ομίλου ενώ η Νέα Ζηλανδία

Συνθέσεις

Παραγουάη:

Χούστο Βιγιάρ, Χούλιο Σέζαρ Κάσερες, Πάουλο ντα Σίλβα, Ντένις Κανίσα, Κλαούντιο Μορέλ, Ενρίκε Βέρα, Βίκτορ Κάσερες, Κρίστιαν Ριβέρος, Ρόκε Σάντα Κρους, Νέλσον Βαλντές (65' Εντγκαρ Μπενίτες), Οσκαρ Καρντόσο (65' Λούκας Μπάριος)

Νέα Ζηλανδία:

Μαρκ Πάστον, Τόνι Λόκχεντ, Γουίνστον Ρέιντ, Ιβάν Βίτσελιτς, Ράιαν Νέλσεν, Τόμι Σμιθ, Λέο Μπέρτος, Σάιμον Ελιοτ, Σέιν Σμελτς, Ρόρι Φάλον (69' Κρις Γουντ), Κρις Κίλεν (78' Τζέρεμι Μπρόκι)

πηγή : www.contra.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις