Συγγνώμη απο την McAfee

Αφού πρώτα γέμισε με ιούς χιλιάδες υπολογιστές ανά τον κόσμο, τώρα στο επίσημο blog της, η McAfee ζητά συγχώρεση από τους χρήστες που χρησιμοποίησαν την αναβάθμιση του αντιικού software και είδαν αυτόματα τους υπολογιστές τους… «συναχωμένους»!

Στο blog ο Μπάρι ΜακΦέρσον, αντιπρόεδρος του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών έγραψε: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη εκ μέρους της McAfee και να πω ότι λυπόμαστε ειλικρινά για τον αντίκτυπο που είχε η επίμαχη ενημέρωση του λογισμικού μας στους υπολογιστές του κάθε ιδιώτη και επιχειρηματία».

Ο ΜακΦέρσον αναφέρεται στην καθιερωμένη ενημέρωση του αντιβιοτικού της McAfee για περαιτέρω προστασία απέναντι στους ιούς που κυκλοφορούν στο Internet, η οποία όμως σε αυτήν την περίπτωση συμπεριελάμβανε μια ρύθμιση που έσβησε ένα πρόγραμμα σημαντικό για την λειτουργία των Windows, το «svchost.dll».

Ο ιός, σύμφωνα με την εταιρεία, κόστισε τη λειτουργία σε χιλιάδες επιχειρήσεις και ιδιώτες την ομαλή λειτουργία του υπολογιστή. Όπως προσθέτει, ήταν μικρό το κακό καθώς το πρόβλημα εστιάστηκε στους υπολογιστές που χρησιμοποιούσαν το Windows XP Service Pack 3.

Οι καταναλωτές πάντως πέρασαν μερικά εφιαλτικά 24ωρα, με τους υπολογιστές τους να κάνουν ατελείωτα restart ή να σβήνουν σε ανύποπτο χρόνο.

πηγή :www.cosmo.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις