Apple εναντίον Windows 7

Στην αντεπίθεση περνά η Apple μετά την κυκλοφορία των Windows 7 από τη Microsoft, δηλώνοντας ευθαρσώς πως πρόκειται για απαρχαιωμένη τεχνολογία, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση πως οι καταναλωτές θα στραφούν στα Mac, αφού τα καινούρια Windows είναι πολύπλοκα και ακριβά.

.

Η κριτική έρχεται από τον Αντιπρόεδρος της Apple, Μπράιαν Κρολ, ο οποίος συμπληρώνει πως οι πελάτες της Microsoft έχουν βαρεθεί από τα συνεχή προβλήματα που παρουσιάζουν τα Windows.

«Οι χρήστες των Windows έχουν πραγματικά κουραστεί από τα προβλήματα των λειτουργικών της Microsoft, ξεκινώντας από τα Windows Me στα ΝΤ, μετά στα Vista και τώρα τα 7», υποστηρίζει ο Κρολ, επισημαίνοντας πως τα Mac προσφέρουν πραγματική ευκολία, σταθερότητα και ασφάλεια.

Μάλιστα, υποστήριξε πως η δυσκολία που θα αντιμετώπισουν όσοι αναβαθμίσουν τα XP σε Windows 7, όπου χρειάζεται πλήρης καθαρισμός του υπολογιστή, θα τους αναγκάσει να αγοράσουν απλώς ένα νέο υπολογιστή, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι Mac.

«Πιστεύουμε πως είναι μια ευκαιρία ο κόσμος να γνωρίσει τα Mac. Τα Windows 7 είναι απλώς Windows. Δεν έχουν αλλάξει στο ελάχιστον. Είναι πολύπλοκα, ακόμα πιο ακριβά και εξακολουθεί να προβληματίζει η ασφάλεια που προσφέρουν», προσθέτει ο Κρολ.

πηγή : www.cosmo.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις