Wishbone Ash

Martin Turner's Wishbone Ash, 20/1 Τριπολη,21/1 Καρδιτσα , 22-23/1 Αθήνα




WISHBONE ASH

Ο αυθεντικός ηγέτης, τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος Martin Turner ηγείται ενός από τα πιο ιστορικά σχήματα του classic/hard rock, υπεύθυνου μεταξύ άλλων για το αριστουργηματικό άλμπουμ Argus, ένα από τα πιο επιτυχημένα εμπορικά rock άλμπουμ όλων των εποχών στη χώρα μας. Έχοντας συμπληρώσει 40 ολόκληρα χρόνια δράσης, οι Wishbone Ash επιστρέφουν στο αγαπημένο τους Ελληνικό κοινό και στη σκηνή του Rodeo Live Club. Μερικοί από τους καλύτερους μουσικούς της Βρετανίας του σήμερα αναλαμβάνουν να μας ταξιδέψουν εκεί που οι μεγάλες αναμνήσεις της Rock Ιστορίας συναντούν ένα πέρα από κάθε φαντασία παρόν, προκειμένου να μας οδηγήσουν στο δικό τους ηλεκτρικό όνειρο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 & ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 [DOORS OPEN @ 21:00]
@ RODEO LIVE CLUB


- ΕΙΣΟΔΟΣ (ΕΝΙΑΙΑ ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ-ΤΑΜΕΙΟ): 23 ΕΥΡΩ - ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΙΗΜΕΡΟΥ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ): 28 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΑ 210-8814702 Η 6979-709743 - ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ 25% ΕΚΠΤΩΣΗ (ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ RODEO LIVE CLUB)



(οι Wishbone Ash το 1970, δυο χρόνια πριν από το θρυλικό Argus)

Μιλάμε για τους δημιουργούς του Argus, το άλμπουμ- προπαίδεια της rock μουσικής, εφάμιλλο του Darkside of the moon των Pink Floyd, του Trilogy των Emerson, Lake & Palmer ή του In the court of the Crimson King των King Crimson! Δεν υπάρχει περίπτωση να λείπει το Argus από καμιά σοβαρή rock δισκοθήκη και σε όσους αγαπούν τη μουσική αυτή, σίγουρα έχουν χαραχθεί βαθιά μέσα τους, κομμάτια σαν το επικό The King will come, το Warrior, το Throu down the sword και την αριστουργηματική μπαλάντα Leaf and stream!

το εξώφυλλο του άλμπουμ Argus .
Οι Wishbone Ash σχηματίστηκαν στο Devon το 1969 από τον τραγουδιστή και μπασίστα Martin Turner και τον ντράμερ Steve Upton. Οι κιθαρίστες τους, Andy Powell και Ted Turner (απλή συνωνυμία με τον Martin), εισήγαγαν το ανταγωνιστικό παίξιμο των δύο ηλεκτρικών κιθαρών, επηρεάζοντας έτσι μια ολόκληρη γενιά συγκροτημάτων της rock, από τους Αμερικανούς Eagles και Lynyrd Skynyrd μέχρι τους Ιρλανδούς Thin Lizzy! Το 1974 ο Ted Turner τους εγκατέλειψε για να ακολουθήσει τις μεταφυσικές θρησκευτικές του αναζητήσεις και αντικαταστάθηκε από τον Laurie Wisefield. Πρόλαβε όμως να καταθέσει μαζί τους αυτό το λαμπερό ηλεκτρικό διαμάντι εν έτει 1972, συνυπογράφοντας όλες τις συνθέσεις του!


Martin Turner's Wishbone Ash

Martin Turner's Wishbone Ash by John Wray.

Martin Turner
Martin Turner and Keith Buck
Martin Turners Wishbone Ash - promo shot, 2006
Martin Turners Wishbone Ash - promo shot, 2006. Left to right, Rob Hewins, Keith Buck, Martin Turner, Ray Hatfield (courtesy wishboneash.co.uk
Martin Turner's Wishbone Ash - 54 by mhcowmeadow.

Martin Turners Wishbone Ash - New Live dates Vol1

Martin Turner's Wishbone Ash - 58 by mhcowmeadow.


Σχόλια

  1. Τα σχόλια είναι περιτά γι'αυτή την εκπληκτική μπάντα.Όσοι αγαπάνε την καλή rock μουσική ,ας μην χάσουν αυτή τη συναυλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις